Rezsicsökkentéssel kampányol a brit Munkáspárt

2015. április 13. 16:53

A lakossági energiaszolgáltatási díjak befagyasztása, sőt a díjszabások csökkentésének lehetősége és a brit EU-tagságról szóló népszavazás is a brit ellenzéki Munkáspárt ígéretei között szerepel a közelgő parlamenti választás előtt.

2015. április 13. 16:53

A lakossági energiaszolgáltatási díjak befagyasztása, sőt a díjszabások csökkentésének lehetősége, valamint a brüsszeli döntési hatáskörök érdemi kiszélesítése esetére a brit EU-tagságról szóló népszavazás ígérete is szerepel a brit Munkáspárt választási programjában.

Nagy-Britanniában május 7-én tartják a parlamenti választásokat, és a Labour vezetője, Ed Miliband hétfőn mutatta be a legnagyobb ellenzéki párt 86 oldalas programját.

A kiemelt pontok között szerepel, hogy választási győzelme esetén a Munkáspárt 2017-ig befagyasztja a lakossági energiadíjakat, és felruházza az ágazati felügyeletet a díjszabások hatósági csökkentésének jogával már az idei télen. A munkáspárti kormány emellett szétválasztaná a hat legnagyobb magánszolgáltató cég energiatermelési és elosztó üzletágait.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. április 14. 09:20
Pedig az nincs is!(Nálunk például képtelenek összeadni az éves elszámoló csekkeken kapott megtakarításokat, ezért egyszerűen azt mondják nincs is!)Igaz a mieink csak globalista pártok némi baloldali kampányszöveggel, de semmiképpen nem a munkások pártjaként. A másik megjegyzés a Patás már átkelt a Csatornán is és maga alá gyűri Angliát.
MZ/X
2015. április 14. 09:15
Várd ki a végét! Mit mond majd Heller anyó...
ProfWilliam
2015. április 14. 09:14
Te jó ég Orbán Viktor keze már egészen Angliáig elér!
gudmen
2015. április 13. 20:01
ettöl a rezsicsökkentös dologtol nem ájuljunk már el annyira...egyébként rögtön volt egy 2%-os áfaemelés..ami nullázta is a rezsiblöfföt..ettöl ez a kormány még egy korrupt, aljas brigád..ahogy maszopos elödei.. a két posztkomcsi párttol kell megszabadulni akik végigrabolták tandemben az elmult 20 évet..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!