Pörög a kémbotrány Németországban

2015. május 15. 10:34

A német titkosszolgálat a hírek szerint az amerikaiakkal együtt kémkedett Európában, de magukat a németeket is lehallgatták az amerikaiak.

2015. május 15. 10:34

Az Euronews beszámol arról: Európa-szerte felkavarta a közvéleményt az a hír, hogy a németországi külföldi hírszerző szolgálat (BND) az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökségnek (NSA) kémkedett Európáról. Az amerikaiak ugyanakkor a hírek szerint Angela Merkel német kancellár telefonját is lehallgatták.

Német nyomozók vizsgálják, hogy a BND megszegte-e a törvényt azzal, hogy segítette az Egyesült Államokat, kémkedett kormányzati tisztviselők, vállalatok, így az Airbus csoport után.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2015. május 15. 13:59
"A német titkosszolgálat a hírek szerint az amerikaiakkal együtt kémkedett Európában" Már érthető, Merkelék miért nem küldi az anyjába az USA-t, hanem végignézik hogyan veri szét Európát, hogyan uszítja egymásra az országokat, hogyan avatkozik be országok belügyébe, hogyan robbant ki polgárháborút ártatlan emberek életét nem kímélve! Európa egy nyugodt békés "sziget" volt, amíg ezt a népirtó, szarkavaró USA-t Merkelék be nem engedték! A "nagy értékekkel" rendelkező EU!!! Szétverik a saját földrészüket az USA seggét nyalva! Lehet tapsolni!
alles müller oder was
2015. május 15. 11:51
van egyáltalán olyan, hogy "német" titkosszolgálat ?
thymian
2015. május 15. 10:59
http://www.wiedenroth-karikatur.de/KariAblage201505/20150513_BRD_USA_BND_NSA_Merkel_Spionageskandal.jpg
fosraelattack
2015. május 15. 10:46
Azt hitte a német hogy a kormánya német, most meg béget. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!