Döntött a görög parlament: lesz népszavazás július 5-én

2015. június 28. 10:22

Heves vita után 178 kormánypárti igen, 120 ellenzéki nem szavazattal megszavazta a görög parlament Alexisz Ciprasz javaslatát, hogy népszavazást írjanak ki július 5-re az országot érintő megszorítócsomagról.

2015. június 28. 10:22

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. június 29. 10:55
"Ennek bizony ez a maffiakormány az oka." Tévedsz ezt az MSZMP/MSZP/SZDSZ kormányoknak köszönheted. 1997 jan 1.-én, 2007 jan 1.-én életbe lépő törvényeknek.
szancso
2015. június 29. 06:27
Ezen a népszavazáson sokkal több forog kockán, mint a nyugdijkorhatár - vagy az áfa emelése. Itt a görög vagyon elherdálása - nyomott áron történő eladása - a tét. Vagyis a teljes privtizció. Ismerős?
ptrfarkas43
2015. június 28. 21:23
Aki népszavazást emleget az ki van rúgva!
korona
2015. június 28. 20:45
Viszont SZÉGYENTELJES az, hogy Magyarországon a MUNKÁSOK és a nyugdíjasok ILYEN ÉS ENNYIRE ALACSONY BÉRÉRT KÉNYSZERÜLNEK DOLGOZNI vagy ilyen semmi nyugdíjból megélni !!! Ennek bizony ez a maffiakormány az oka. A csókosoknak megy fel a fizetésük, a szegényeknek meg fő a feje, hogy holnap miből lesz a vacsora, mert már sokan nem ebédelnek, mivel tömeges a TIZENKÉT, TIZENNÉGY STB ÓRÁS MUNKAIDŐ. Mit tehetnek az emberek, akik még tehetnek valamit, mert a nyugdíjasok már semmit nem tehetnek. Nos, megtehetik azt, hogy SMS-ben értesítik az oligarchát, hogy "ausztriába mentün k" Vagy nem fogadják el a szégyenteljes 68000 forintot TIZEDIKÉN - és nem elsején! Itt, Magyarországon csúnya KIZSÁKMÁNYOLÁS FOLYIK !!! Szégyelje magát a kormány !!! Vagy megtehetik azt, hogy felmondanak. De miért ez a nagy hajtás: miért a három műszak ??? Az egyműszakos munkidőben sem effektív mind a nyolc óra, plusz a 20 perces szünetet már nem fizeti a munkaadó. Éjszakai műszak??? Éjjel az embernek ALUDNIA KELL !!! Nem dolgozni! Délután? Ugyan már! Háború van? Hogy éjjel is dolgozni kell? Mi ez? Mire hasonlít ez az embernek TELJES TESTI ÉS LELKI KIRABLÁSA, TÖNKRETÉTELE ??? Egy fogászati rendbetétel 1600000 forintba kerül !!! Ott, a testben, ahol eldől az egészség vagy a betegség, mert ha az ember nem tudja megrágni az ételt, akkor megbetegszik. És aki egy életen át fizette a betegbiztosítást, most szinte nem kap érte semmit. Hát itt NAGY DISZNÓSÁGOK VANNAK, uraim!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!