Túszejtés történt Franciaország északi részén

2015. november 24. 20:56

Túszokat ejtettek Roubaix-ban ismeretlen fegyveresek. Az Independent rendőrségi információkra hivatkozva arról számolt be, hogy a túszejtésnek nincs köze a terrorizmushoz, hanem egy rablás sikerült rosszul.

2015. november 24. 20:56

Ismeretlenek túszokat ejtettek a belga határhoz közeli Roubaix városában – írja a BBC-re hivatkozva a 24.hu. A fegyveresek lövöldöztek is, amiben több ember megsérült. A környéket lezárták a rendőrök.

Az Independent rendőrségi forrásokra hivatkozva arról tájékoztat, hogy a túszejtésnek nincs köze a terrorizmushoz. Az iTele információi szerint egy rablási kísérlet után tört ki a lövöldözés, ami helyi idő szerint 19 órakor volt. A lövöldözés során rendőrök sérültek meg. A túszok között vélhetően a bank igazgatója és annak családja van.

A 24.hu egy Twitter-bejegyzésre hivatkozva írt arról, hogy a Lille agglomerációjához tartozó városban egy bankrablás sikerülhetett rosszul.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2015. november 25. 07:21
Jó, hát nekünk is van éppen elég bajunk a még el se ment bolsevik tenoristáinkkal.
balbako_
2015. november 25. 07:11
Ó be szép ez a francia világ!
kjkj945
2015. november 25. 06:35
""úszokat ejtettek Roubaix-ban ismeretlen fegyveresek. "" Mo szadiszták voltak?
amayyudan2
2015. november 25. 02:21
Én eléggé aggódom, hogy egy ilyen jelentéktelen integrációs problémát így felfújt a szenzációhajhász sajtó, és ilyen politikailag végtelenül inkorrekt módon tálalja. Mert kérdem én: mi az, hogy a terrorista felhangokkal telített "túszejtés" szót használják?! Szerintem az arab menekültek a bankigazgató és családja financiális, továbbá személyes részvétellel történő tanácsadási segítségét kérték zökkenőmentes beilleszkedésükhöz. Ez kulturális különbségekből adódó kommunikációs problémák miatt kicsit döcögősen indult, a piszkos jobboldali radikális firkászok meg nem átallották ezeket rögtön "bankrablásként" és "túszejtésként" interpretálni! Pfujj! Ez a menekültellenes attitűd legfeljebb a mucsai és náci Orbanisztánban elfogadható, de a "Gloire" nemzetére nézve szégyenteljes! Vive la France, vive la revolución!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!