Filmet akart készíttetni magáról a drogbáró

2016. január 10. 11:38

A hiúsága lett a veszte a két napja harmadszor is elfogott mexikói drogbárónak, Joaquín Guzmánnak, aki filmet akart készíttetni az életéről, és ezért filmipari szereplőkkel lépett kapcsolatba. Még interjút is készített vele Sean Penn.

2016. január 10. 11:38

Mexikó arra készül, hogy kiadja hírhedt drogbáróját, Joaquín Guzmánt az Egyesült Államoknak. Ott is vádat emeltek ellene kokaincsempészet és pénzmosás miatt - írja az Euronews.

 

Az El Chapo, vagyis a Köpcös néven emlegetett bűnözőt két napja harmadszor is elfogták. Legutóbb fél éve szökött meg a börtönből, egy másfél kilométer hosszú alagúton át.

A Köpcösnek a hiúsága lett a veszte. Azt szerette volna, ha filmet készítenek az életéről, ezért kapcsolatba lépett színészekkel és producerekkel, ami új szálat nyitott a nyomozásban.

Kiderült, hogy Sean Penn amerikai színész októberben interjút készített Guzmánnal a rejtekhelyén. A Rolling Stone magazin szombaton tette közzé az interjút.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. január 10. 18:39
"Azt szerette volna, ha filmet készítenek az életéről" - ügyvédje számára jó érv lesz, hogy beszámíthatatlanná nyilvánítsák.
gfischer
2016. január 10. 14:46
Andersen nagy dán meseíró. A cia nagy amerikai meseíró. Sean Penn nagy balf*sz!? El Chapo nagy operetthős. Itt a vége fuss el véle!
Aerion
2016. január 10. 11:51
Egy amerikai filmszínész előbb tudta hol van a világ egyik legveszélyesebb bűnözőjének rejtekhelye, mint a százezer alkalmazottat tömörítő központi hírszerzés? Hát, gratulálok. Szerencsére jól le tudták leplezni a tőlük 10000 km-re megjelenő magyar korrupciót, aminek hatására egyeseket kitiltottak a maguk patyolattiszta országából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!