Fidesz: Gyurcsány idegeneket akar betelepíteni

2016. február 10. 15:47

Idegeneket akar Magyarországra telepíteni a bevándorláspárti baloldal – írja közleményében a Fidesz. A kormánypárt szerint a letelepedési kötvény nem a bevándorlás kérdéskörének része, hanem befektetési célú koncepció. A párt szerint Gyurcsány „ma is Brüsszelből és az MSZP-SZDSZ kormány alatt nyélbe ütött privatizációs ügyeiből tömi a zsebét”.

2016. február 10. 15:47

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és a bevándorláspárti baloldal akar idegeneket betelepíteni Magyarországra, a letelepedési kötvény pedig nem bevándorlási, hanem befektetési kérdés.

A kormánypárt közleményében Gréczy Zsoltnak, a DK szóvivőjének szavaira reagált. Ebben úgy fogalmaztak, hogy a program befektetőket és már közel 250 milliárd forint bevételt hozott a magyar államnak. A közvetítőcégek nem viszik, hanem hozzák a pénzt az országba, a program megfelel az európai uniós szabályoknak, a közvetítői díj megfelel a nemzetközi gyakorlatnak, a közvetítő cégek tulajdonosi háttere ismert, anélkül engedélyt sem kaphatnak – emelik ki.

Gréczy Zsolt a saját főnöke körül szaglásszon, gyanús milliárdok ugyanis Gyurcsány Ferencnél landolnak, aki „ma is Brüsszelből és az MSZP-SZDSZ kormány alatt nyélbe ütött privatizációs ügyeiből tömi a zsebét”, és akinek kormányzása alatt az offshore cégek ezermilliárd forintot vittek ki adózatlanul az országból – jelenti ki a Fidesz.

A DK szóvivője korábbi sajtótájékoztatóján azt mondta, a Demokratikus Koalíció (DK) kikéri az adatokat arról, hogy hányan és kik érkeztek letelepedési kötvénnyel Magyarországra, illetve „kik azok a fideszes politikusok”, akik a letelepedést intéző offshore cégekhez köthetőek. Gréczy Zsolt sajtóhírek alapján arról beszélt, hogy az offshore cégek százmilliárd forintot kereshettek a letelepedési kötvényeken.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 14. 12:52
Saját szavazója nincs. Importálna...
trespass
2016. március 08. 11:17
És a Soros már szart sem ér?
mákgubó negyedszer
2016. február 11. 15:00
Hahó! Te is tehetsz feljelentést buborék, ne a pofád járjon!:)
mákgubó negyedszer
2016. február 11. 15:00
Hahó! Te is tehetsz feljelentést buborék, ne a pofád járjon!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!