Lőne a migránsokra, kizárták az EP-frakcióból

2016. március 09. 12:49

Kizárták Beatrix von Storchot, a német radikális jobboldali AfD európai parlamenti képviselőjét EP-frakciójából, miután arról írt, hogy akár lőfegyverrel is meg kell akadályozni az illegális határátlépést. A politikus hiába próbálta tompítani kijelentését azzal, hogy az erőszak csak a legutolsó eszköz, a konzervatívok frakciója kizárta őt párttársával együtt.

2016. március 09. 12:49

Beatrix von Storch kommentálta pártelnöke, Frauke Petry Mannheimer Zeitungban tett nyilatkozatát, mely szerint az illegális határátlépők támadók, akik ellen védekezni kell.

Egy fórumozó megkérdezte, hogy ez vajon azt jelenti-e, hogy fegyveres erőszakkal kell megakadályozni a gyerekes nők belépését a zöldhatáron. Az Alternative für Deutschland (AfD) európai parlamenti képviselője azt válaszolta a kérdésre, hogy igen. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ellenzi a gyermekek elleni erőszakot és az erőszak egyébként is csak a legutolsó eszköz.

Von Storch kijelentése végül azzal járt, hogy a konzervatív EP-frakció (ECR) kizárta mindkét AfD képviselőt a soraiból – írja a politico.eu.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zseboszkiraly
2016. március 10. 23:39
Akkor sem szabad majd lőni, ha a migránsok fegyverrel fenyegetőznek ? (Már volt rá példa a minap Macedóniában!)
kurbitalis
2016. március 10. 09:05
A liberálisok szerint a betörőt -végig kell vezetni a házadban, és megmutatni neki mindent, felkínálni, mit szeretne elvinni -leültetni, ételt-italt, s mi szem-szájnak ingere -nevére íratni a vagyonodat -gyűjtést rendezni a számára fb-on -tüntetni a szegény rablók emberi jogaiért - a bűnüldöző szervek kérjenek tőle bocsánatot
zolka50.50
2016. március 10. 00:11
A kizárókat be kellene zárni.
KTAA
2016. március 09. 20:01
Már megint azzal az álszent dumával jönnek, hogy gyermekes nőkre lőnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!