Trump: Az egyetlen jelölt én vagyok

2016. április 27. 10:27

A napnál is világosabb, az egyetlen jelölt én vagyok – mondta Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns, miután öt amerikai államban is besöpörte a szavazatok többségét az előválasztásokon.

2016. április 27. 10:27

Donald Trump öt északkeleti államban nyert fölényesen az amerikai előválasztásokon. A republikánus elnökjelölt-aspiráns ennek kapcsán azt mondta: „a napnál is világosabb, az egyetlen jelölt én vagyok. Őszintén megvallva, Cruz szenátornak és Kasich kormányzónak ki kellene szállni végre a versenyből”.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. április 27. 18:08
"A napnál is világosabb," Melyik napnál? A hétfőnél, a keddnél vagy a szerdánál? Csak nem a vasárnapnál? Gyengébbek és újságírók kedvéért: Világos ugyan nem a naptól van, hanem a Naptól.
heep
2016. április 27. 15:05
"egyetlen jelölt én vagyok" Mert a szavazók az előválasztáson rá szavaztak? Ennyire naiv nem lehet. Majd az elektorok eldöntik, hogy ki legyen a Republikánusok elnökjelöltje.
Marcellus
2016. április 27. 12:37
"A lényeg , hogy véletlenűl se nyerhessen olyan ember választást, aki nem a háttérhatalom megbízottja." Trump nem a háttérhatalom megbízottja (ha van egyáltalán olyan)???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!