Így cikizte a Family Guy alkotója Donald Trumpot

2016. május 04. 08:48

A Comedy Central hagyományos roastolásán pár éve így oltotta Seth MacFarlane, a Family Guy atyja a jelen lévő Donald Trumpot.

2016. május 04. 08:48

A Comedy Central humorcsatorna hagyományos Roast című műsorában neves személyiségeket, celebeket gúnyolnak ki humoristák, egyéb celebek és az érintett barátai – az alany jelenlétében.

Pár éve Donald Trump volt a cikizés alanya: a már akkor is rég közismert, mára republikánus elnökaspiránsként előretörő celeb-üzletembert többek között a rapper Snoop Dogg és Seth MacFarlane, a Family Guy rajzfilmsorozat alkotója cikizte a színpadon.

„Ma egy feltörekvő milliomost ünneplünk. A semmiből kezdte, keményen dolgozott és vagyonos lett. Ez Fred Trump, Donald apja” – kezdte oltását a Family Guy alkotója. „Felnőtt ember vagy, de olyan a hajad, mint Dennis, a komiszé, mi folyik itt?” – fordult Trump felé Seth MacFarlane, aki aztán Trump politikai ambícióin és hatalmas egóján is poénkodott.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tommybravo
2016. május 04. 09:45
Trump egy celeb, aki ebbe a műsorba is önként ment, mert ebből a felhajtásból él. Kb. mintha itthon Kedves Ferenc (nem a gyurcsány, hanem amelyiknek tényleg ez a neve) kitalálná, hogy akkor ő holnaptól politikus lesz.
Jerry52
2016. május 04. 09:09
Csak a műsor elejét tartalmazza a mellékelt videó, de így is döbbenetesen alpári a tónus, de tényleg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!