Trump: „Az elfelejtett Amerika hangja vagyok”

2016. július 27. 09:11

Trump teljes csütörtöki beszédét hallhatjuk magyarul az ATV tolmácsolásában. Donald Trumpot előző héten választották meg a republikánusok országos jelölőgyűlésén a párt elnökjelöltjévé.

2016. július 27. 09:11

A videó második része itt látható:

 Trump cleavelandi beszédéről pénteken számoltunk be

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2016. július 27. 22:07
Főni kiadta az irányt... Szánalmasak vagytok.
2016. július 27. 20:26
Trumpot úgy állították be, mintha egy felfuvalkodott bohóc lenne. Meg kell mondjam, ennyire komoly, progresszíven gondolkodó "bohócot" még nem látott a világ Clintonné, a maga semmitmondó, demagóg ürességével a poros nyomába sem léphet!
Aerion
2016. július 27. 15:20
Trump és Clinonné között nincs jó választás. A mi számunkra nem azért lenne jobb Trump, mert ő többet tenne értünk, magasról tesz nem Közép-Kelet, hanem egész Európára, ahogy van, hanem azért, mert a megválasztása újabb koporsószeg lehetne a balliberálisok által fertőzött társadalom haláltusájának végéhez. Már ha életben hagynák addig, hogy azt a bizonyos koporsószeget beverje. Hullanak majd az ATV-n a könnyek...
bunko_jobbos
2016. július 27. 13:14
Tényleg az elfelejtett Amerika hangja, de az az idő már nem jön vissza. Clintonné alelnöke spanyolul beszélt, ő meg nő, Obama őt támogatja. Látjuk már, hogy a kisebbségekre hajtanak, amik összesen már a többség. A fehér Amerikának leáldozik, azaz Amerikának (most USA-ról ban szó) leáldozik. Addig lesz jó, amíg a szorgalmas, magas IQ-jú fehérek irányítják. Utána káosz. Kb. a Római Birodalom ért így véget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!