Francia rendőrök: igenis vannak no-go zónák

2016. október 12. 16:05

Egy francia rendőrszakszervezet vezetője szerint bárki bármit is állítson, igenis vannak no-go zónák Franciaországban, és ezekben a zónákban bűnbandák az urak.

2016. október 12. 16:05

Franciaországi no-go zónák létezéséről beszélt az SCSI-CFDT francia rendőri szakszervezet szóvivője. Szerinte bárki bármit állít, tényleg vannak no-go zónák Franciaországban, ahol a bűnbandák az urak.

Ezt annak kapcsán nyilatkozta, hogy pár napja fényes nappal 15-en támadtak egy francia rendőrautóra egy párizsi külvárosban, La Grande Borne-ban. A két járőr súlyosan megsebesült, mivel benzinbombát dobtak rájuk. A rendőrök békésen ültek autójukban, egy biztonsági kamera telepítésére vigyáztak.

Manuel Valls francia miniszterelnök ígérete szerint kormány megerősíti a rendőrséget, a rendőrök támadóit pedig levadásszák és megbüntetik. A miniszterelnök ragaszkodott ahhoz, hogy no-go zónák Franciaországban továbbra sem léteznek.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. október 13. 18:20
A rendőrök jártak ott, a miniszterek nem Ezért nem tudnak róla!
gazgeza
2016. október 13. 07:13
Nem süllyedünk, nem süllyedünk!!
izo1210
2016. október 12. 21:44
Hogy hívják a no-go zónát, amiről nem beszélhetünk? No-talk zóna.
pemete jakab
2016. október 12. 21:05
"Francia rendőrök: igenis vannak no-go zónák" Nálunk meg vannak inverz no-go zónák. Pl. Felcsút, ha egy nem helybeli elkezd nézelődni, máris megjelenik egy rendőrautó. No-go zónák különben bevándorlók nélkül is vannak sok nagyvárosban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!