Ilyen a gyönyörű őszi Tátra

2016. október 19. 11:52

Nézegessen fotókat az őszi Magas-Tátráról!

2016. október 19. 11:52

 

 

 

 

Fotók: Sápi Zsófi.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2016. október 19. 17:20
Kassa, Ungvár, Kolozsvár, Magyarország visszavár! (Csak, hogy irredenta fasiszta náci legyek.)
Agnieszka
2016. október 19. 14:27
Szép ez mindig, minden évszakban, de nekem azért a késő tavasz, kora ősz a kedvencem, bár ott még a nagy nyári meleg is elviselhetőbb És ha válogatni lehet, inkább a lengyel oldal. Tulajdonképpen meg lehetek elégedve, mert az unokáim is Hideghegy, Nagy Milic mászók, sőt, lassan a Tátra is sorra kerül. Nem minden családban hajtják föl a 7-8 éveseket a Hideghegyre, a fiaim ilyen spártai szülők lettek. Ilyenkor eszembe jut a Parsifal épp hogy idősebb gyerekekkel, mondjuk, az sem volt semmi.
Forsz
2016. október 19. 12:34
"Mit nekem te zordon Kárpátoknak Fenyvesekkel vadregényes tája! Tán csodállak, ámde nem szeretlek, S képzetem hegyvölgyedet nem járja. Lenn az alföld tengersík vidékin Ott vagyok honn, ott az én világom; Börtönéből szabadúlt sas lelkem, Ha a rónák végtelenjét látom." Petőfivel ellentétben én szeretem a Kárpátokat, rengeteget jártam ott, síelni is ott tanultam meg; egyáltalán, elbűvölnek a magas hegyek látványai, szépségei, különlegességei, de ott lakni, na azt már nem. Semmi pénzért.
ergé
2016. október 19. 12:06
kamaszkoromban több nyáron is voltunk itt hegyet mászni, a legfárasztóbb a Kriván volt, a Rysynek meg csak a menedékházáig jutottunk, mert utána több órás eső esett így nem jutottunk a csúcsára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!