A Republikánus Párt vezetője lesz Trump kabinetfőnöke

2016. november 13. 23:49

A republikánusok szövetségi vezetője, Reince Priebus lesz Donald Trump kabinetfőnöke a Fehér Házban. Priebus eddig és ezután is közvetíthet Trump és a republikánus mainstream között.

2016. november 13. 23:49

Reince Priebus, a Republikánus Párt szövetségi szervezetének, a Republican National Committee-nek az elnöke lesz Donald Trump megválasztott amerikai elnök kabinetfőnöke a Fehér Házban.

Az eddigi republikánus elitet képviselő Priebus eddig és ezután is közvetíthet Trump és a republikánus mainstream között. A New York Times szerint azonban ez elégedetlenséget válthat ki Trump elitellenes választói körében.

Priebus elmondta: várja a Trumppal való együttműködést annak érdekében, hogy egy mindenki számára működő gazdaság jöjjön létre, hogy biztosítsák az ország határait, hogy visszavonják Obama egészségbiztosítási reformját és hogy elpusztítsák a radikális iszlám terrorizmust.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2016. november 14. 10:12
Jó kompromisszumok nélkül nem lehet kormányozni.
krakken96
2016. november 14. 09:07
"elitellenes választókban haragot kelt"ezt pont a NYT mondja?!én azt tanácsolnám hogy gondolják meg mégegyszer mit mondanak mert aki 2szer farkast kiállt harmadszorra nem biztos elhiszik neki.
Marula
2016. november 14. 09:01
Kivancsi lennék arra hogy mi lesz azokkal a republikánus arcokkal akik elhatarolodtak tőle. Mennek a lecsóba? Elkedzenek dörgölőzni higy nem is úgy gondolták?
gabor7th
2016. november 14. 08:02
Állítólag jó csapatépítő. Na lássuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!