A török kormány ellen tüntettek szerte Európában

2016. november 06. 13:07

Párizsban és Kölnben is ezrek tüntettek a Cumhuriyet nevű török újság főszerkesztőjének és riportereinek őrizetbe vétele miatt. A francia fővárosban kurdok is az utcára vonultak a török kormány ellen.

2016. november 06. 13:07

Tömegek tüntettek Európa-szerte szombaton, részben a Cumhuriyet nevű török újság főszerkesztőjének és riportereinek őrizetbe vétele miatt. Isztambulban a lap szerkesztőségének épülete előtt gyülekeztek.

„Maguk, a kormány, megpróbálják bűncslekménynek minősíteni a hiteles újságírást, megpróbálják megakadályozni, hogy az emberek információhoz jussanak. Az emberek nem jutnak megfelelő tájékoztatáshoz, ha akár csak egyetlen újságot is megszüntetnek, ha akár csak egyetlen újságírót is letartóztatnak” – mondta a legfőbb ellenzéki párt, a CHP jogásza.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2016. november 07. 08:57
Majd amikor már lövöldözni is fognak egymásra a migránsok Európában... Az lesz majd a szép idő....Sikerült importálni a muszlimok balhéit.
Morgen
2016. november 06. 16:10
Várjuk ki a végét! Szükség lehet ott még rájuk.
Morgen
2016. november 06. 16:06
Kölnben meg Párizsban is vannak súlyosan hibbantak. Ők aztán tudják is, miért tüntettek. (Hacsaknem törökök tüntettek, mert mindkét helyen van belőlük bőven. A hódítók is kaphatók lehetnek ilyesmire). Rohadtul makacs ez a mai demokrácia, nem egészen akar megrendelésre terjedni.
balbako_
2016. november 06. 14:47
Merkel kis kedvence nem kér a palotapincsi szerepből? Amúgy már csak ezért is bukhatna a Mutti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!