Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Egy rendőr meglőtt egy késsel hadonászó férfit Hágában

2017. április 23. 10:52

A támadó – miután eltalálták – Allahu akbart kiáltott.

2017. április 23. 10:52

A videón az látható, hogy egy rendőr lábon lő egy késsel hadonászó férfit Hágában, aki miután eltalálják Allahu akbart kiált.

Az eset még április 12-én történt. Egy férfi késsel hadonászott, amit hatósági felszólítására sem hagyott abba. Az egyik rendőr ezután figyelmeztető lövést adott le, majd mikor ez is hatástalannak bizonyult, lábon lőtte a férfit. A támadó ekkor Allahu akbart kiáltott.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2017. április 24. 10:23
Én csak egy szír nyaksebészt láttam, aki a régi munkaeszközét árulta az utcán, mert újat akart venni. De hogy ezért miért kellett lábon lőni...?
Knerten
2017. április 24. 08:55
orvosokésmérnökökazabajhogytovábbmennek
Morgen
2017. április 23. 14:04
Kíváncsi lennék arra, hogy a mai 18 évesek hogyan látják ezt a világot. Ők lesznek a jövő meghatározó emberei, ezért fontos lenne látni, mit szűrnek le a mai események és csatározások ismeretében. Fontos lenne tudni, mit szólnak ahhoz, hogy egyre elszigeteltebbek lesznek, egyre inkább trendek (mások által behatárolt lehetőségek) alapján lesznek kénytelenek csipekkel az ujjukban élni, vagy éppen szabadnak gondolni ezt a világot, ahol a fényességes gazdagok és befolyásos , mindent eldöntő világurak jobban meg fognak bízni a robotjaikban (amit az említett fiatalok fognak előállítani és karbantartani), mint az őket körülvevő emberekben. A holnap velük fog elkezdődni. Az ő holnapjuk ma zajlik. A témáról: Sajnálom a fanatikust, de : soha nem tudnám normálisnak nevezni ezt a kulturális kavarcsot, amit mesterségesen karnak létrehozni. Törvényszerű volt az "esemény".
zakar zoltán béla
2017. április 23. 12:23
Merkel álarcban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!