Marine Le Pen vezeti a népet

2017. április 22. 09:46

Marine Le Pen francia szélsőjobboldali elnökjelöltet montírozta Delacroix híres festményének nőalakja helyére címlapján a FAZ hetilapja.

2017. április 22. 09:46

Franciaországban vasárnap tartják az elnökválasztás első fordulóját. A közvélemény-kutatásokban négy jelöltet is fej-fej mellett mérnek. 

A Frankfurter Allgemeine Woche címlapsztorijának címe szerint „lázong egy nemzet: a franciák frusztráltak a politikusaik és az államuk miatt”, és az elnökválasztás folyományaként akár az EU-ból is kiírhatják magukat.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. április 23. 00:05
"és az elnökválasztás folyományaként akár az EU-ból is kiírhatják magukat." Bár így lenne! Jobban járnának. Az EU csak egy élősködő kolonc az európai országokon. Egy halom pénzbe kerül, miközben a haszna minimum kérdéses. Igen sok dolog, amelyeket az EU érdemének tulajdonítanak nem függ vele össze, EU nélkül is voltak és vannak meg lesznek is.
kozmosz
2017. április 22. 20:43
Ez a képen lévő picsa úgy néz ki, mint a Hillary. Talán csak a haja tisztább.
pemete jakab
2017. április 22. 20:39
"A közvélemény-kutatásokban négy jelöltet is fej-fej mellett mérnek." Ha a választók meg használnák a fejüket, akkor nem dőlnének be egyik vagy másik ócska szlogennek.
pemete jakab
2017. április 22. 20:38
"Marine Le Pen francia szélsőjobboldali elnökjelöltet montírozta Delacroix híres festményének nőalakja helyére címlapján a FAZ hetilapja." Az eredeti képen a nőalakon kevesebbet takart a ruha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!