Öngyilkos lett a facebookos videóban gyilkoló férfi

2017. április 18. 21:59

A 37 éves clevelandi férfi találomra lelőtt egy idős embert, az erről készült videót pedig posztolta a Facebookra. El akarták kapni a hatóságok, de inkább öngyilkos lett.

2017. április 18. 21:59

Egy Pennsylvania-i gyorsétterem parkolójában, autójában találták meg annak a férfinek a holttestét, aki a hétvégén találomra lelőtt egy idős férfit Ohióban, és az erről készült videót később feltöltötte a Facebookra. A helyi rendőrség a Twitteren közölte, a vasárnap óta menekülő Steve Stephens, egy rövid hajsza végén, lőfegyverével végzett magával.

Az FBI ügyben illetékes nyomozója, Steven Anthony közölte: húsvét óta az egyik céljuk az volt, hogy megbizonyosodjanak arról, Stephens mást nem ölt meg, nincsenek további áldozatai. A másik céluk szerint Stephenst kockázatmentesen akarták megtalálni és őrizetbe venni. Ő azonban másként döntött.

További áldozatokat azért kerestek a hatóságok, mert a 37 éves, hatalmas termetű gyilkos egy másik videót is posztolt az idős férfi megölése után, amiben arról beszélt, hogy már 13 emberrel végzett, és ezután még többel fog.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosszkutya
2017. április 19. 08:16
Még szerencse, hogy nagyobb baja nem lett.
motoros
2017. április 19. 07:27
Végrehajtotta saját magán a megérdemelt büntetést ez a mocskos Hillary- termék. Ugyanilyen, mindentől elrugaszkodott szemét banda a főleg lányokból álló , ordítozó bértüntető csapat. A leggyilkosabb banda, mert minden pillanatban hazudnak, erőszakosak, emberi életre alkalmatlanok, bármire képesek aprópénzért.
Akitlosz
2017. április 18. 23:33
Különben meg rengeteg bűncselekmény, gyilkosság is történik a világban minden nap, de érdekes módon ami az Amerikai Egyesült Államokban történik az megjelenik a magyar sajtóban, a több meg nem. Az amerikaiak mindenki másnál többet érnek a sajtó szemében.
pokerfacer
2017. április 18. 23:25
Rohadt, beteg világ ez.... Vissza kell vonulni egy vidéki tanyára. Boldog, akinek van ilyene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!