Észak-Korea: Az USA illegális akcióit ezerszeresen visszaadjuk

2017. augusztus 07. 13:56

„Az US aljas, illegális akcióit országunk és embereink ellen ezerszeresen visszaadjuk” – hangzott el egy észak-koreai műsorban. Az Independent által augusztus 7-én nyilvánosságra hozott videóba Észak-Korea reakcióját láthatjuk az új szankciók kapcsán.

2017. augusztus 07. 13:56

A szankció részét képezi a „szörnyű amerikai tervnek, hogy elszigeteljék és megfojtsák” Észak-Koreát – állítják egy észak-koreai műsorban. A videóban vélhetőleg a nemrégiben hozott büntetőintézkedésekre reagálnak.

Az Egyesült Államok kezdeményezésére létrehozott új szankciócsomag betartása esetén Észak-Korea évi egymilliárd dollárnyi jövedelemtől eshet el. Erről korábban itt írtunk bővebben. 

A videón a kommunista ország egy műsorának részlete található, melyen felhívják lakosaik figyelmét, hogy hazájuk veszélyben van és arról beszélnek, hogy az USA cselekvései nem maradnak megtorlás nélkül. 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gerebenes Ramon
2017. augusztus 09. 09:13
A bolsevik és az ősi szakmából kivénült állami tévéseket, mint pl. a Demcsák, mindenképpen Phenjánban kellene továbbképezni (fej- és hanghordozás stb). Inszümidá.
pemete jakab
2017. augusztus 08. 00:47
"Észak-Korea: Az USA illegális akcióit ezerszeresen visszaadjuk" Miből? Hadseregen kívül semmi nincs Észak-Koreában, számában nagy, de felszereltségében elavult.
Akitlosz
2017. augusztus 07. 21:41
"Észak-Korea: Az USA illegális akcióit ezerszeresen visszaadjuk" Ezerszeresen? Már az ezredannyira is szép eredmény lenne.
még fokozza
2017. augusztus 07. 17:54
Dallamos hanglejtése van, szép ruhát is vett hozzá, csak a határozottsággal tönkrevágja, de hát ez egy üzengetős állás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!