Az Egységes Oroszország nyerte mind a tizenhat kormányzóválasztást

2017. szeptember 11. 07:04

A kormányzó Egységes Oroszország Párt nyerte mind a tizenhat kormányzóválasztást Oroszországban.

2017. szeptember 11. 07:04

Az előzetes adatok szerint Oroszországban mind a 16 kormányzóválasztást az Egységes Oroszország párt jelöltje nyerte meg vasárnap, második fordulóra egyik érintett régióban sem lesz szükség. A hatalom pártja ugyanakkor a főváros, Moszkva több kerületében is elveszthette többségét az önkormányzati képviselőtanácsban. A végleges eredményeket várhatóan kedden teszik közzé. 

A részvételi arány szakértők szerint megfelel a helyi választások „régiós átlagának”, amíg a Mordvin Köztársaságban a nem végleges adatok szerint a szavazásra jogosult polgárok 71 százaléka adta le voksát, addig Moszkvában csak 14-15 százalék élt választójogával. A Központi Választási Bizottság és az orosz belügyminisztérium szerint sehol sem történt olyan jelentős szabálysértés, amely befolyásolhatta volna a végeredményt.

(MTI)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. szeptember 11. 14:02
Az Egységes Oroszország nyerte mind a tizenhat kormányzóválasztást" Lássa: Bástyaelvtárs..
3M..
2017. szeptember 11. 10:19
Nézd meg ezt a lenyűgöző videót Vlagyivosztokról. http://oroszhirek.hu/2017/05/28/nezd-meg-ezt-lenyugozo-videot-vlagyivosztokrol/ Szebb Jövőt!
ZSOLT-2010
2017. szeptember 11. 10:01
A hazai ellenzékiek most már teljesen meghibbantak:miközben amerika-illetve a NATO -atomfegyverarzenállal rendelkezik, ezek a kretének folyamatosan azt hintik el, hogy az oroszok egyszer csak megindulnak meghódítani európát-mert Putyin egy aljas diktátor.Mintha az atomfegyverek korszakában lehetséges volna úgy háborúzni-pl. európa ellen-mint korábban, atomfegyverek birtoklása nélkül.Ezek a barmok úgy tesznek, mintha az oroszokat a NATO-atomfegyverek nem rettentenék el holmi katonai kalandorkodástól.--A belpesti slepp egy szikrányi politikai-erkölcsi önállóságot sem mutat:teljesen kiszolgálja a nyugati hiénákat-ez, tőlük, az aljasság világrekordja, hiszen anno a szovjet-orosz szabdította fel öket a náci uralom alól.Most pedig az oroszok nyugat általi kifosztását támogatnák, a gazfickók.De ez nem fog sikerűlni, mert az oroszokat nem egy alkoholista szerencsétlenség vezeti.
11ambrus11
2017. szeptember 11. 09:44
olvassatok minden nap: http://24.hu/kozelet/2017/09/11/putyin-elszigetelt-ezert-jar-orbanhoz/ És ne csak fidesz-propagandát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!