Betiltja a Trump-mintás kötéseket a Ravelry

2019. június 24. 12:53

A népszerű horgolófórum elítéli a fehér felsőbbrendűség propagálását.

2019. június 24. 12:53

Betiltjuk a Trumpot és kormányát éltető kötéseket – tette közé honlapján a Ravelry, a kötők és horgolók fóruma, adta hírül a The Hill. A Ravelry indoklásként a fehér felsőbbrendűség népszerűsítése elleni fellépést említi, aminek tolerálása mellett a honlap képtelen befogadó teret biztosítani mindenkinek. 

A tilalom mindenféle fórumbejegyzést érint, valamint a közzétett mintákat, és a profilokat is. Magyarán ezentúl tilos Trumpot éltetni szövegben és horgolásban a több mint nyolcmillió felhasználóval rendelkező honlapon. A közlemény hozzáteszi, lépésük nem a konzervatívok ellen irányul. 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2019. június 25. 17:44
Te jó isten..nagy az isten állatkertje
tango47
2019. június 24. 19:34
Az USA lakosságának jelentős része idiótákból áll.
Tatulus
2019. június 24. 17:48
Az ember azt hinné, néhány ballhibbant ötletet olvasva, hogy na, ennél nincs lejjebb - de van!
Akitlosz
2019. június 24. 17:36
Nem is kell hirdetni, a tények önmagukért beszélnek. Mire vitte Dél-Afrika fehér vezetéssel? És mire viszi fekete vezetéssel? Hol lett jobb világ attól, hogy fehér vezetők helyére sötétebb vezetők kerültek? Csak nem Londonban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!