Matovič: Ficót két dologról ismerik Brüsszelben – fiatal lányok és alkohol

2020. július 23. 13:29

Robert Fico korábban azt állította, telefonon beszélt néhány európai vezetővel, akik azt kérdezték tőle, milyen bohócot küldött Szlovákia Brüsszelbe, írja az Új Szó.

2020. július 23. 13:29

Igor Matovič (OĽaNO) éles szavakkal válaszolt Robert Fico (Smer) korábbi kritikájára, számol be az Új Szó. Robert Fico korábbi kormányfőt két dologról ismerik Brüsszelben – a fiatal lányokról és az alkoholról – állítja Igor Matovič kormányfő (OĽaNO). Matovič azt állítja, körbekérdezett Brüsszelben, hogy milyenek voltak a tapasztalatok Ficóval. Néhányan állítólag nem is emlékeztek, ki az. Matovič szerint Fico mindig utolsónak érkezett a tágyalóhelyiségbe és senkivel nem beszélgetett.

Robert Fico korábban azt állította, hogy telefonon beszélt néhány európai vezetővel, akik azt kérdezték tőle, hogy milyen bohócot küldött Szlovákia Brüsszelbe.

(Új Szó)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2020. július 23. 14:04
Azért Orbánt lehet utalni de h ne emlékezzenek rá az lehetetlen :)
luisbathhelena
2020. július 23. 14:02
Ez szomorú mikor 2 me anyazza egymast
még fokozza
2020. július 23. 13:57
Szlovák siker! Matovic bebizonyította, hogy konstruktív és kreatív tárgyalópartnere a brüsszeli nagyoknak!
villogókékfog
2020. július 23. 13:42
Egy szép gyomros. Ficoék Matovic ellen már bizalmatlansági indítványt akarna beterjeszteni. Fico pártjából sokan kiléptek, többek közt Pellegrini is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!