A transzhullám az új Harry Potter videojátéknak sem kegyelmez

2021. március 03. 17:04

Állítólag J.K. Rowling korábbi megnyilvánulásai után kezdtek el küzdeni a stúdióban, hogy minél befogadóbb legyen az új játék.

2021. március 03. 17:04
null

A Bloomberg tényfeltáró újságírója szerint ettől is inkluzívabb lesz a játék. Vélhetően az írónő kritizált megnyilvánulásai (melyekről itt írtunk) szíthatták a stúdión belüli protestálást a játék „érzékenyítése” mellett. A kiadó, a Warner Bros. Interactive Entertainment le is szögezte, hogy Rowling nem vesz részt a játék elkészítésében.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemaztmondták Feri!
2021. március 04. 19:31
Úgy tudom lesz a játékban egy extra. Előkapod a varázsvessződet, felkiáltasz: "Vingardium leviosa!" A célpont lebegni kezd. (Ron Weasley ezzel győzi le a trollt, de később is használják a regényben.) Na most, a cél mögé lopakodsz, fehér port hintesz a tomporára, irgalmatlanul beakasztasz neki, majd elszaladsz és lecsusszansz az első ereszen. Level complete.
Tibesz26
2021. március 04. 10:40
ez beteges és undoritó hogy videojátékokba is beteszik az lmbtq t mi kőze van az lmbtq a videojáékokhoz a válasz egyszerü semmi köze az lmbtq egy buzi propaganda terroista csoport mig a videojátékok a szorkasztatást csinálják ugyhogy az lmbtq t fel kell számolni és el kell pusztitani
mucsay
2021. március 04. 09:24
most akkor mégis van különbség a transzok és a biok között?
scion
2021. március 04. 07:24
Rowling amúgy egy tollvonással visszaveheti a gyártói jogokat a warner bros-tól szóval nem értem mit keménykednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!