Hétezer abortusz végzett az orvos, ma vallásos életvédő

2021. április 08. 20:32

Dr. Steve Hammond amerikai orvos negyven éves szülész-nőgyász praxisa alatt négyezer gyermeket segített világra, de hétezer magzat életét elvette.

2021. április 08. 20:32
null

Dr. Steve Hammond történetéről a Vasárnap.hu számolt be. Az orvos egy videóban mesél arról, hogy édesanyja hívő asszony volt, a fiút azonban túlságosan magával ragadta 1960-as évek lázadó időszaka. A fiatalok meg akarták élni a szabadságot, pedig – ahogy ő fogalmaz – az igazi szabadságnak vannak határai. Már kamaszkorában tudta, hogy orvos lesz, és az egyetem elvégzése után a művi terhességmegszakítások mesterévé vált.

Az orvos elmeséli, hogy 40 éves praxisa alatt 4000 csecsemőt segített a világra, és karrierje elején mintegy 7000 abortuszt végzett.

Hammond beszélt arról is, hogyan zajlik pontosan a terhességmegszakítás. Szerinte azért fontos ezt hangsúlyozni, mert az abortuszról mindig csak elvont, absztrakt síkon beszélünk. Bemutatja azt az eszközt is, amit az abortusz során egy erős vákuumhoz csatlakoztatnak, és azt az anyaméhbe vezetve kiszívják a magzatokat.

Elmondása szerint ez a vákuum 20-30-szor erősebb, mint egy hagyományos porszívóé. Ha a terhesség idősebb hat hétnél, akkor a magzatot össze kell roncsolni, hogy ki tudják szívni a vékony eszközön keresztül.

Hammond harmadik gyermeke 26 hetesen jött világra, alig több, mint egy kilogrammal, de csodával határos módon életben maradt. Dr. Steve Hammond akkor gondolkodott el először azon, hogy ugyanazok az orvosok, akik a 26 hetes koraszülött fia életéért hosszasan küzdöttek, képesek kioltani egy ugyanilyen korú magzat életét.

– vallja meg a videóban, hozzátéve, hogy közel egy évtizeddel később megtért.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2021. április 09. 16:20
Megöregedett. Remeg a keze. Ez most jobban fizet.))))
DoomGuy
2021. április 09. 11:51
"Ez az oka annak, hogy életvédő lettem. Rádöbbentem: nem számít, hogy hány hetes terhességről van szó, az már egy gyermek”" Jobb későn mint soha. Én mindezt már 18 évesen tudtam, érdekes módon (egy baráti beszélgetés során derült ki számomra, amikor felháborodtam egy ilyenen, csak úgy, magam sem értettem miért). Veszett abortuszellenes vagyok azóta, és folyamatosan, pedig aztán liberálisnak vallom magam. Persze nem úgy, mint ezek a köpedékek ma. Ez a csávó meg megöl több embert mint Mengele, aztán a karrierje végén megvilágosodik? A pénzt addig eltette? A kurva anyádat.
zakar zoltán béla
2021. április 09. 09:01
egyem meg a lelkét
Senki Alfonz
2021. április 08. 21:40
A cím szerint ez a doki hétezer magzatott vetett el. És kikeltek? Vagy nem mindegyik? Te baromállat címíró, analfabéta, szellemi mozgássérült!!!!! Elvenni, elvetni, elvetetni három különböző ige és ráadásul három különböző jelentéssel!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!