Elfogatóparancsot adtak ki Marilyn Manson ellen

2021. május 26. 17:42

A New Hampshire-i rendőrség testi sértéssel a vádolja rockénekest.

2021. május 26. 17:42
null

A rendőrség közleménye szerint az ügyben egy videós az érintett. Mint hozzátették: Manson, valamint az ügynöke és a jogi képviselője tudott már egy ideje az elfogatóparancsról, de „nem tettek erőfeszítéseket” azért, hogy a rockénekes visszatérjen New Hampshire-be, és válaszoljon az ellene felhozott vádakra. 

Mansont – eredeti nevén Brian Hugh Warnert – egy 2019-es üggyel kapcsolatban kétrendbeli testi sértéssel vádolják. Az énekes 2019. augusztus 18-án egy koncerten lépett fel New Hampshire-ben, és a rendőrség szerint ott követte el a bántalmazásokat. A videós alvállalkozója volt egy New Hampshire-i székhelyű cégnek, és az volt a munkája, hogy videófelvételt készítsen a koncertről. A sértett a színpadi boxban tartózkodott, amikor az állítólagos támadás történt. 

A New Hampshire-i törvények szerint az ilyen A-kategóriás vétségért akár egy évig terjedő börtönbüntetés és 2000 dollárig terjedő pénzbírság szabható ki. A rendőrség azt is közölte, hogy a bántalmazás nem volt szexuális jellegű, és a letartóztatási parancs kiadása nem jelenti a vádlott bűnösségét. Februárban a Los Angeles megyei seriffhivatal közölte, hogy Manson ellen családon belüli erőszak vádja miatt indult vizsgálat. Evan Rachel Wood, a Westworld sztárja és három másik nő februárban a közösségi médiában közzétett posztjaiban azt állította, hogy Manson súlyosan bántalmazta őket. Mansont a vádakat követően ejtette a lemezkiadója.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Tor Erik Schroder

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 27. 08:17
Akkor most töröljem ki az összes playlistem amiben szerepel a neve a buzipropagátor spotify accountom alól?
Karbantartó9
2021. május 27. 07:27
Nagyon helyes, ezt az elmebeteg kereszténygyalázó idiótát hosszú időre be kell zárni!
az ember
2021. május 26. 22:29
Nagyon hülyén néz ki a csávó.
quantum
2021. május 26. 19:42
Nagyobb baj ne legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!