Címlapra került Karikó Katalin

2021. június 01. 22:32

A technológiával, tudománnyal és kultúrával foglalkozó brit Wired legfrisseb számában kapott elkőkelő helyet a magyar tudós.

2021. június 01. 22:32
null

Karikó Katalin lesz a Wired brit kiadásának friss címlapján. A technológiával, tudománnyal és kultúrával foglalkozó magazin aktuális száma a védőoltásokkal foglalkozik, pontosabban azzal, hogy az mRNS-vakcinák hogyan segíthetnek legyőzni az influenzát, a HIV-vírust, vagy később a zikát, a hepatitist, és a maláriát – derül ki Greg Williams főszerkesztő bejegyzéséből, amelyre a 24.hu hívta fel a figyelmet.

A hírről a magyar tudós is beszámolt a Twitteren. Karikó azt is elárulta, hogy a fotót a „szuper tehetséges” brit fotós, Platon készítette, aki számos híres embert fényképezett már Barack Obamától Vlagyimir Putyinon keresztül Muhammad Ali-ig.

Nyitókép: Twitter

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. június 02. 15:41
Nagyon jó ez a felvétel. Illik hozzá, Rá! A moslekkoalicio dühöng! Apró-klan emberei hiába " beszervezkedtek" ellene!
lehetkalman
2021. június 02. 09:43
Hány Karikó ment el itthonról a fidesz miatt...
flesh ripper
2021. június 02. 09:24
A patrióta magyaroknak Karikó Kati, a lopcsányista-parizeres-krumplis-moslékos böszméknek, Németh Athina álmentős!
Mirákulóziai Mikmuk
2021. június 02. 08:17
Hahahaha. Ő a halál angyala. Komcsi kém, aki megmérgezi a világot a vakcinájával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!