Aldiban dolgozik a világ legdögösebb pénztárosa

2021. szeptember 26. 11:07

Egy németországi Aldi pénztárosát kiáltották ki – ha nem is hivatalosan – a világ legdögösebb szupermarket-dolgozójának.

2021. szeptember 26. 11:07
null

A The Sun riportja szerint csak nehezen tudnak ellenállni a vásárlók a fiatal kasszáslánynak, Elaine Victoriának, de ez nem feltétlen azért van, mert olyan szupergyorsan dolgozna a pénztárban.

Victoria Németországban él és az egyik ottani szupermarketben dolgozik. Szabadidejében a TikTokra gyárt videókat, amelyekben zenére táncot lejt a kasszában, de sokan nem értik, mit keres ott, szerintük modellkedhetne is – írja a Metropol. Többen úgy vélik, Victoria a legdögösebb pénztáros a világon:

  • „Soha nem akarok máshol vásárolni, csak ott, ahol ez a lány ül a kasszában.”
  • „Victoria miatt egy mázsa krumplit hordanék oda a pénztárhoz, csak hogy minél több ideig gyönyörködhessek a szépségében.”
  • „Ő a következő Miss Supermarket!”

– írták többen kommentben.

 

@elaine.victoria Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse ????#foryoupage #aldinord #fyfyfyfy #foryoupageofficiall ♬ original sound - The Forgotten Songs

 

Fotó: TikTok

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. szeptember 26. 13:59
Hogy itt milyen emberek vannak! Amíg nem olvastam el a hozzászólásokat én észre sem vettem, hogy körme is van. Ahhoz újra meg kellett nézem a videót eröltetetten a körmeire figyelve. :-)
Akitlosz
2021. szeptember 26. 13:55
Egyik munkahelyemen dolgozott egy olyan nő, akitől az emberek második kérdése, a hogyan hívnak után az volt, hogy - Te hogyhogy itt dolgozol? A harmadik kérdése meg az, hogy - Miért nem mész el modellnek? Ez annyira tipikus volt, hogy egy idő után elhitte és elment modellnek. Gyárilag úgy nézett ki, mint tízezer nőből ha egy.
szürkeSzarvas
2021. szeptember 26. 13:19
Őt is a nemzet kurvájának neveznék a zsidaink,ha összefeküdne a Mészárossal.
kreolskywalker
2021. szeptember 26. 12:21
nárcisztikus figyelemhajhász picsa.. ha egy értelmes férfi erre ránéz , csak egy húst lát semmi mást ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!