Homonnay még élt, amikor rátaláltak

2022. január 03. 12:37

A rendőrség – a drogtúladagolás mellett – az influenszer telefonhívásai és üzenetei átvizsgálásával arra is keresi a választ, hogy az influenszer kivel töltötte az utolsó óráit.

2022. január 03. 12:37
null

Homonnay Gergely haláláról új információk kerültek napvilágra az olasz sajtóban, ebből szemlézett a hvg. A Repubblica.it azt írja, a magyar író, újságíró szombaton reggel ötkor ment le a római Via Pontremolin található Bananon nevű klubba, amely a meleg körökben igazodási pontnak számít. A római Messaggero azt is hozzáteszi, egy férfivel érkezett, akivel azután külön váltak.

A Repubblica úgy tudja, Homonnay az újévi koccintás után lement a csigalépcsőn a törökfürdőbe,

ahová csak tagok léphetnek be.

Déli 12-kor, amikor a klub tulajdonosai hívták a mentőket, az író még élt, de nehezen lélegzett és lényegében nem volt eszméleténél. Az újraélesztésére vonatkozó próbálkozások kudarccal végződtek, az író 13 óra 17 perckor elhunyt.

Holttestét a Tor Vergata poliklinikára szállították. Itt végzik el azokat a vizsgálatokat, amelyek alapján kiderül, hogy kábítószer-túladagolás okozhatta-e a halálát. A Repubblica szerint aki a klubban ismerte őt, az nem titkolta, hogy gyakran

a randidrognak is tartott GHB-t (Ginát) használta

az elhunyt író.

A rendőrség időközben elindított nyomozása nemcsak a túladagolás kérdését próbálja vizsgálni, hanem a telefonhívásai és üzenetei átvizsgálásával azt is, kivel töltötte az utolsó óráit Homonnay. A rendőrség felkereste az író római barátját, akivel azonban már egy ideje nem találkozott és a tragédia körülményeinek tisztázásában nem tudott segíteni. Homonnay egy ideje egyedül élt a San Giovanni környékén.

(Fotó: Facebook)

 

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2022. január 04. 05:49
irigylésre méltó a mi elitünk, egyik oldalon buzik és drogosok, a másikon ugyanezen kivitelben tolvajok....LOL büszkék lehettek magatokra magyarok.....
Hair is on Ford
2022. január 03. 18:51
Valami felvilágosult még jól leszopatta mielőtt kilehelte volna amilye nem is volt.
Ovisbig
2022. január 03. 18:00
Szóval egy buzibuliban túllőtte magát.? o_0 Biztos van aki szerette.
olajfa1
2022. január 03. 17:13
"Bananon nevű klubba, amely a meleg körökben igazodási pontnak számít. A római Messaggero azt is hozzáteszi, egy férfivel érkezett, akivel azután külön váltak. A Repubblica úgy tudja, Homonnay az újévi koccintás után lement a csigalépcsőn a törökfürdőbe, ahová csak tagok léphetnek be." NEM!!! "meleg klubban" volt hanem BUZI KLUBBA! Csak a korektség kedvééért... Aztán a "törökfürdőről2 egy liberális... hááát... ezt se kommentelem inkább... vagyis annyikát hogy ez a "fürdőt" is csak csúfolják "török" fürdőnek... pontosabba "csoportos party homokfürdő"... vagy bármi más!... szóval... ki hogy él, úgy hal... vagyis zsvarosan élt... és zavarosan halt is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!