Amerikai-orosz forródrótot hoztak létre

2022. március 03. 22:05

A „katonai incidensek” megelőzése érdekében hozta létre a két fél a forródrótot.

2022. március 03. 22:05
null

A Pentagon új forródrótot hozott létre az orosz védelmi minisztériummal, hogy megelőzzék a „félrekalkulációt, a katonai incidenseket és az eszkalációt” közölte egy amerikai tisztviselő a Reuters hírügynökséggel. A névtelenséget kérő forrás azt mondta, hogy március 1-jén hozták létra a „konfliktusmentesítő vonalat”. Az amerikai hadsereg a múltban is létrehozott már forródrótokat Oroszországgal, többek között a szíriai háború idején.

Nyitóképen: Ukránok Luhanszknál. Fotó: Anatolii Stepanov / AFP

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. március 04. 05:42
Na ebben bíztam, hogy az öreg katonák szólnak ennek a vén demensnek és bandajának, hogy meddig az addig. Mellesleg az amerikai nagyiparosok is szóltak, hogy továbbra is kell az orosz urán. Na előbb utóbb brusszel is kénytelen lesz álláspontot változtatni.
Naggy
2022. március 04. 05:22
Egyáltalán nem érdekes módon, itt a Mandineren nem lett hír az ukránok kezdeményezése, miszerint orosz hadifoglyaikat elengedik, ha az édesnyjuk értük megy. Részletes leírást adtak arról is, hogy hogyan tudhatják meg, hogy gyermekeik hadifogságba estek-e, illetve hogyan juthatnak el a légtérlezárások ellenére Ukrajnába. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Putlerék megengedik-e az anyáknak, hogy fiaikat kiszabadítsák? A Telegramon egyébként indult egy oldal, ahol a hadifogoly orosz gyerekekről, és orosz halottakról kaphatnak szüleik információt. https://t.me/s/rf200_now
Gyzoltan
2022. március 04. 05:21
Az emberi zseniális butaság mindenek felett... Elkerülhetetlenül léptünk be a világvége időszakába, és bizonyára lesz néhány túlélő, kik felelősségteljesen legfeljebb a kőbaltát hagyják, ki tudja, miképp torzult utódaikra, hogy néhány-ezer év árán ők is felépítsék a maguk civilizált, tökéletes társadalmát... -ez a forró drót világot gyújthatna a forró ukrán fejekben, s eltüntetnék Zelenszkijt a maffia bandájával egyetemben, hogy megmentsék Ukrajnát a továbbiaktól... Ennek megkerülhetetlen akadálya a kirekesztően kisajátított média, amely, a már szokásos zsidó hisztériával őrjöngve teszi kötelező őrületté az orosz-ellenességet, valamint az USA által uszított, és áldozatul oda-vetett, és cserben-hagyott ukránok támogatását, az utolsó ukránig!
hlaci83
2022. március 03. 23:58
Úgy tűnik Zeli nem kap beleszólást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!