Az Egyesült Államok hitelre szállít fegyvereket Ukrajnának

2022. április 30. 12:27

Az amerikaiak második világháborús gyakorlatot elevenítenek fel.

2022. április 30. 12:27
null

A HírTV azt írja,

ahogy a világháborúban a németek ellen harcoló briteket, úgy most az oroszokkal dacoló ukránokat fogja felfegyverezni Washington

egy sajátos kölcsönbérleti szerződés keretében. Moszkvában arra figyelmeztettek:

az ukránoknak sokba kerülnek majd a hitelbe kapott amerikai fegyverek,

amikért generációkon keresztül kell majd fizetniük. 

Nyitókép: EyePress News / AFP

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. május 02. 19:09
Az elfekvő készleteket le is lehet írni. Az is haszon, ha az elfekvő készleteket nem kell tárolni, és őrizni. Arról nem is beszélve, hogy az újakat le lehet gyártani, legalább van hely ahol azokat lehet tárolni. Így még a munkanélküliség réme sem fenyegeti azokat, akik megszabadulnak elöregedett készleteiktől. Ha lőtérnek használnak egy országot, hát annak nincs szerencséje.
Kivűlálló
2022. május 02. 01:29
Csak legyen aki majd fizeti a hitelt! :D Ha Ukrajna orosz kézre kerül, akkor azért nem fog fizetni, ha meg hozzá csapják Oroszországhoz, akkor meg azért! Az USA meg majd bekaphatja az összes cionista zsidóval együtt!
öhöm
2022. május 01. 16:55
Beszaras A politikai bergyilkos cimu dokumentumfilm jut eszembe. Basszus! Egy az egyben az ott elmondott mechanizmus megy. Gyk: ukrajna minden eddiginel jobban el lesz kenyszer(?) kotelezve az USA-nak. Az EU meg a barom, tolja ki magabol viszonzast nem varva a fegyvereket/segitseget.
mnandi
2022. május 01. 15:19
Egy csavargó megállít egy gazdag embert az utcán. "Kérem, uram, adjon negyed dolcsit, mert éhezem." Mire a gazdag: "Kedves barátom, én nem ajándékozhatok magának negyed dollárt. Viszont adhatok kölcsönt, hogy bérelhessen tőlem negyed dollárt." Lacouture szenátor elnevette magát. - Istenem, ezt a legközelebbi beszédemben fölhasználom! - Biztos, hogy kommunista forrásból akar meríteni? - kérdezte Kirby az asztal túloldaláról. - Ez egy olyan kommunista gyűlés volt? Nem baj, a vicc, az vicc. . - részlet Herman Wouk Forrongó világ c. II.VH-s trilógiájából.. A csavar a dologban, hogy a '40-es évek elején USA-beli kommunista körök terjesztették, hogy fúrják vele a briteknek beindítani szándékozott kölcsönbérleti szálításokat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!