„A Nyugat leváltja Ukrajna éléről Zelenszkijt” – állítja egy hazaárulással vádolt volt ukrán képviselő

2022. augusztus 25. 18:46

Ilja Kiva már az elnök utódját is tudni véli.

2022. augusztus 25. 18:46
null

„Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt a Nyugat leváltja Ukrajna éléről” – állítja Ilja Kiva, a hazaárulással is megvádolt volt ukrán parlamenti képviselő. 

Kiva a Telegramon azt írta, hogy szerinte egyre egyértelműbbé válik: a Nyugat eldöntötte, hogy leváltják Zelenszkijt. Az ukrán elnök szerinte „napról napra egyre toxikusabbá és idegesítőbbé válik”. Sőt, Kiva arról is ír, hogy már az utódot is megtalálták Valerij Zsaluzsnyij, az ukrán fegyveres erők főparancsnokának személyében. Mindezt csupán annyival támaszotta alá, hogy a nyugati médiában célzottan építik Zsaluzsnyij imidzsét, felkészítve őt az elnökségre.

Az év végén, az ukrán hadsereg frontokon elszenvedett veresége és az ország délkeleti felének elvesztése után az egészet a bohócra kenik” – mondta Zelenszkijről, majd azt is hozzátette, hogy Zsaluzsnyij mellett szerinte még Petro Porosenko volt elnök, Arszen Avakov volt belügyminiszter, valamint Vitalij Klicsko kijevi polgármester is vezető pozíciókba kerül. 

„A bohóc sorsa meg van pecsételve” – zárul a bejegyzés.

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Kravchenko

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 27. 08:33
Úristen Zelenszkíj nélkül fogunk élni, ébredni, feküdni,- hát ez fantasztikus hír! Akkor van esélyünk az életre. az ördög magával viszi.
Arkadas58
2022. augusztus 26. 19:06
Mikor? :-)
Dezsőke
2022. augusztus 26. 18:46
köszönjük szépen, az első pillanattól, hogy megjelent erre várunk. igazán örvendünk. Istennek legyen hála, a gonosztól megszabadulunk! amen
kafabatka
2022. augusztus 26. 17:38
Ámen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!