Ez a zorbán ezen a télen megfagyaszt, éhendögleszt minket

2022. augusztus 03. 21:09

Arra gondoltunk, hogy ha kiadjuk a zorbán fejét önöknek, kuglinak vagy focilabdának, akkor újrakezdhetnénk-e ezt az európás dolgot, mert minket érdekelne.

2022. augusztus 03. 21:09
null
Perjés Zoltán

„Tisztelt Unió!

Magyar állampolgár vagyok. Mint azt tudják, van ez a súlyos tolvaj, gyűlölködő, demokráciaromboló, sajtógyilkos, popnáci kormányunk, mely miatt nem kapunk pénzt. Ezt meg is értjük. Arra gondoltunk, hogy a navracsics nevű bérbunkó helyett tessenek már velünk, emberekkel tárgyalni. Ez a zorbán ezen a télen megfagyaszt, éhendögleszt minket. Arra gondoltunk, hogy ha kiadjuk a zorbán fejét önöknek, kuglinak vagy focilabdának, akkor újrakezdhetnénk-e ezt az európás dolgot, mert minket érdekelne.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. augusztus 05. 08:25
Ki a kurva anyád vagy te buzi kretén?!
TopKvark
2022. augusztus 04. 20:33
Sehol sem kellett, mert egy összeférhetetlen barom. Kib....ták mindenhonnan, maradt a pia, meg a pi.a ! Undorító féreg.
Jaja
2022. augusztus 04. 20:24
Te ki a fasz vagy b+? Nem vesztünk semmit ha éhen döglesz!
Sven
2022. augusztus 04. 17:41
Ha kiadjuk Perjés fejét kugligolyónak, akkor leszállnak rólunk, olajunkról és gázunkról a lusta brüsszelita elitek?? Mi meg maradunk magyar európaiak fejetlen Perjések nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!