Dmitro Kuleba elégedetlen, amiért Leopard harckocsik helyett Dingo páncélozott járműveket kaptak a németektől

2022. szeptember 17. 12:22

„Mi Leopard harckocsikat vagy Marder gyalogsági harcjárműveket kérünk, Németország pedig Dingo páncélozott járműveket ad át” – háborodott fel az ukrán külügyminiszter.

2022. szeptember 17. 12:22
null

Dmitrij Kuleba ukrán külügyminiszter nem érti, hogy Németország miért nem ad át Leopard harckocsikat Ukrajnának, és miért csak önjáró páncélosokat küldött − közölte az ukrán Unian hírügynökség.  A politikus erről a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjújában beszélt.

„Ez számunkra rejtély:

Erre is szükség van, és hálásak vagyunk érte. De nem ez az, amire a harcban a legnagyobb szükségünk van. Mi a probléma?” − háborodott fel a külügyminiszter.

Nyitókép: AFP

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkasvölgyi
2022. szeptember 20. 18:34
..
Nasi12
2022. szeptember 19. 21:04
Lehet jobb lenne visszaküldeni nekik a menekültjeiket. Etessék, itassák, szállásolják el öket télire. Fütés, villany stb. Ahogy egy államnak illik az állampolgárait. EGY MAGYARORSZÁGNYI EMBERÜKET LÁTJA EL A NYUGAT HELYETTÜK ÉS VAN POFÁJUK panaszkodni. Mindenesetre ügyes húzás részükröl még est is kiszervezni.
Nasi12
2022. szeptember 18. 11:51
Sajnos a pofátlanság diadala látható a szabad madaraknál. Tudják, merik, teszik. Mertek GMK-t alapítani az elején mások mint ezek? Engedték annak aki mégis megpróbálta? Antall anno nem kért adósságátütemezést a 20Mrd dollár államadósságra a nyugattól. Cserébe amit a németeknek adtunk a határnyitással. Mondván úriemberként visszafizetjük az IMF Világbank kölcsönöket. Mondjuk engem nem kérdett meg akarom e visszafizetni a senki által meg nem választottak által felvett hitelt, amit akkor adtak amikor még itt voltak az orosz csapatok. Biztos azt mondtam volna kérjék vissza azoktól akiknek adták, tudván hova adják. Eddig az EU 80Mrd eurót adott ukrajnának, PLUSSZ EGY CSOMÓ FEGYVERT. Miért is cserébe? Mit is adott ukrajna az EU nak? Megvédte az EUt akár a 2vh ban az oroszok ellen? Uriemberként visszafizetik majd? Ahogy viselkednek? Kizárt!!!
europész
2022. szeptember 17. 22:23
En csak dingo kutyakat adtam volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!