Brit külügy: Putyin egy barbár inváziót indított

2022. szeptember 07. 21:44

„Megerősítettem, hogy az Egyesült Királyság szilárdan támogatja Ukrajnát, amely ellenáll Putyin barbár inváziójának” – fogalmazott James Cleverly.

2022. szeptember 07. 21:44
null

James Cleverly külügyminiszterként tett első telefonhívásában megerősítette, hogy az Egyesült Királyság „szilárdan támogatja” Ukrajnát. A külügyminisztérium közölte, hogy szerdán beszélt ukrán kollégájával – számolt be a The Guardian.

James Cleverly elmondta, hogy

beszélt Dmitro Kulebával, ez külügyminiszterként az első telefonbeszélgetése volt.

Megerősítettem, hogy az Egyesült Királyság szilárdan támogatja Ukrajnát, amely ellenáll Putyin barbár inváziójának. Ami Ukrajnában történik, az mindannyiunk számára fontos, és mindent meg fogok tenni, hogy segítsem a szabadságharcukat – írta az új brit külügyminiszter a Guardian szerint.

Nyitófotó: Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ArminTK
2022. szeptember 08. 08:47
56 örökösei védik a ruszkikat. A pofám leszakad.
Rizsa
2022. szeptember 08. 08:46
Érdekes ! Az amcsi katonai akciók nem barbárok . Sőtt Indiában az Angolok ágyú elé kötöttek a felkelőket . Az sem volt barbár .
Paskai
2022. szeptember 08. 08:18
Hova tűnt a kis Gerda?
Bokros Birka
2022. szeptember 08. 07:53
Mond csak Elenszkíj csicskája orosz kisebbséghez tartozó emberek élve égetését minek tartod, ukrán módra? Értem már az orosznak van energia, nyersanyag tehát neked liberált nácinak jogod van kifosztani, ezért mindenkit ellene fordítanál. Régi gyarmattartó trükkjeid nem igazán működnek rabszolgakereskedő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!