„Stay strong” – fejezte ki szolidaritását SMS-ben Klicskónak Karácsony

2022. október 10. 16:04

A főpolgármester reméli, hogy az oroszok mihamarabb kivonulnak Ukrajnából.

2022. október 10. 16:04
null

„Üzenetben is kifejeztem együttérzésem és szolidaritásom Vitalij Klicskónak, Kijev polgármesterének, miután az agresszor oroszok ismét bombázni kezdték a várostírta Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

„Az ilyen aljas lépésre, amely szemmel láthatóan nem katonai vagy logisztikai célpont ellen irányul, még egy háborúban sem lehet mentséget találni!” – hangoztatta a főpolgármester. Hozzátette:

Bármilyen naivan is hangzik ez ma, de továbbra is bízom a békében, magyarul abban, hogy az agresszor orosz megszállók mielőbb kivonulnak Ukrajnából!

A benézett első „találkozó”

Emlékezetes: Budapest főpolgármestere egyszer már folytatott „beszélgetést” a kijevi polgármesterrel, pontosabban egy ál-Klicskóval, ugyanis a hangot deepfake technológiával generálták. Ez mindenesetre nem zavarta Budapest főpolgármesterét, és mosolyogva reagált arra, amikor a kamu-Klicsko arról beszélt, hogy „meg kell harcolni a konzervatívokkal, és »basszuk meg őket«”.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kotucso
2022. október 11. 09:26
Gyönyörű páros. Az egyiknek szétverték az agyát, a másiknak sosem volt.
Nabakker
2022. október 11. 08:45
Hú de keményvagy Csoki! Az SMS megírása ment egyedül? Vagy segítettek?
Cséfy
2022. október 11. 06:45
--
5m007h 0p3ra70r
2022. október 11. 00:19
Azért meg kell hagyni, szépek ezek a volános egyenruhák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!