Orosz kapcsolatai miatt meneszthetik a német kiberbiztonsági főnököt

2022. október 10. 15:16

Arne Schönbohmnak a német kiberbiztonsági tanácson keresztül lehettek orosz kapcsolatai.

2022. október 10. 15:16
null

Nancy Faeser belügyminiszter meneszteni kívánja Németország kiberbiztonsági főnökét, Arne Schönbohmot, lehetséges orosz hírszerzési kapcsolatai miatt – írja a Reuters. A Szövetségi Információbiztonsági Ügynökség (BSI) elnökének a német kiberbiztonsági tanácson keresztül lehettek orosz kapcsolatai.

A szervezetnek – amelynek alapításában Schönbohm is részt vett – a többi között egy olyan orosz cég német leányvállalata is tagja volt, amelyet egy egykori KGB-ügynök alapított 

– írja a lap. 

 Nyitókép: Ina Fassbender / POOL / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. október 11. 10:39
Idióták a németnek nevezett Németországban élő európai FOS-sal agymosott nép! 83 milliós ország kormányába miért kell egy amerikai állampolgár energiáért felelős államtitkárnak??? Miért kellene egy német állampolgár orosz kapcsolatokkal kiberügyben posztra? Európa végét az Amerikai Egyesült Államokat birtokló globális tőke tulajdonosai jelentik! Ha ezt a tényt Európa népei nem fogják fel, az olyan, mintha egy háborúban küzdelem nélkül, feltennénk a kezünket... Végül is a FOS-sal elérték ezt! 1. Ezért ott (a médiában) kell a nemzetállamoknak a takarítást kezdeni! 2. Folytatni kell a globális tőke NGO-jainak megkülönböztetését, és külön jogi kategóriába sorolását, mint bújtatott politikai beavatkozást menedzselő szervezetek. 3. Az összes uniós poszthoz telepíteni kell a jogi felelősségre vonást és eszközrendszerét, többek között az azonnali felfüggesztés eszközét!
Box Hill
2022. október 10. 18:04
Mi van? Még Honeckert se menesztették orosz kapcsolatai miatt.
Backstab
2022. október 10. 16:20
A kis muszka farok szopkodo
Burdisgarage
2022. október 10. 16:17
Nancy Faeser, milyen szép Német név, jó szakember lehet, amerikai kapcsolatok nélkül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!