Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Óvóhellyé váltak a kijevi metrómegállók (videó)

2022. október 10. 12:51

Tömegek vonultak a föld alá.

2022. október 10. 12:51
null

Népdalt énekelnek az elkeseredett ukránok a Nivki metróállomáson Kijevben egy, a közösségi médiába került felvételen. A megállók most ismét óvóhelyek lettek, miután intenzív orosz rakétatámadás érte az ukrán fővárost és az ország több nagy városát, a keleti részén fekvő Dnyiprótól a déli Mikolajivon át a nyugat-ukrajnai Lvivig.

Fotó: FADEL SENNA / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2022. október 10. 23:40
eddig annyira örültek, amikor a perverz bohóc szerencsétlen donbaszi ukrajnai oroszokot öldöstek a ''végtelen igazság'' nevében. Hidakat robbantat a nagy ''zongorista'' rá kellene már a zenélő faszára csapni a zongora fedelet és lezavarni ezt a szláv gyilkos ügynök maffiát és békét kötni az orosz tesvéreitekkel, akikkel 1000 évet együtt éltettek, amig nem jött a CIA
Házam Hazája
2022. október 10. 22:52
Kaptak egy Karácsonyt a nyakukba, aki ha akarna sem tudna tárgyalni, mert nem tud. Karenszkij. Jobban szeretné így látni sokáig a népét, mert akkor neki adnak igazat? Sötétben tartott gombák?
Brandon the great Negro
2022. október 10. 20:44
Bono koncertezik.
Julius68
2022. október 10. 15:31
Érdekes mert az ellenzéki összefogás kormányprogramjában ennek felmondása szerepelt, illett volna tudniuk, hogy Bajnaiéknak sem sikerült. Juszt László tavaly decemberben írt egy cikket,(talán itt is szemlélték) hogy néhány nap múlva lejár a felmondási határidő, ekkortájt Gyurcsány meg elment Ukrajnába podcastot csinálni, hogy ez igazságtalan és meg kell szüntetni. Ezek erről nem tudtak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!