Drag queeneket ünnepelt Justin Trudeau kanadai kormányfő a tévében

2022. november 10. 07:30

Drag queen-showban tűnik fel a kanadai liberális kormányfő. A rendezők nagyon odavannak!

2022. november 10. 07:30
null

A kanadai Canada’s Drag Race showműsorának trailerében tűnt fel Justin Trudeau liberális miniszterelnök. A műsor Canada vs. The World, azaz Kanada szemben a világgal című epizódja november 8-án kerül adásba.

Justin Trudeau híres arról, hogy támogatja a woke-ideológiát, hazája az egyik legliberálisabb ország a Földön, bár nem épp a szólásszabadság terén

A show twitterének megfogalmazása szerint „We are making herstory!”, azaz történelmet csinálnak a miniszterelnök jelenlétével. A kifejezés egy genderszójáték, a history (történelem) szót cserélték ki a „befogadóbbnak” gondolt herstoryra, mivel a his férfi, a her női nemű névmás. Azaz szerintük női történelmet írnak.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2022. november 10. 22:03
Én mondjuk rá már most is nevetek rajta. De várom már azt pillanatot amikor majd visszaemlekemzem a haverommal. -Jaj emlékszel amikor volt olyan is hogy a kanadai elnök dragqueenekkel bulizott a kepernyek előtt? Hehehe. - qurva nagy buli volt heheheee
Chardonnay99
2022. november 10. 19:18
A képen melyik személy Trudeau, és melyik a drog..., elnézést drag queen?
T.S. Eliot
2022. november 10. 18:40
A kommentálok nem elég nyitottak, be és elfogadók, érzékenyek, értelmesek, empatikusak, megértők, a világot színesen látók stb.....
borvirág
2022. november 10. 13:06
Távol áll tőlem, hogy érdemrendként viseljem a nemi identitásomat vagy heteroszexualitásomat. Így nem tudok azonosulni azokkal sem ezen a helyen se máshol, akik így tesznek, és beszólnak a "másoknak". Én ezt elutasítom, mert tudom, hogy a nemi identitás sokszor nem puszta önkéntes választás kérdése. Ugyanakkor látom, hogy az LMBTQ a világ nagy részét átfogóan hálózatosan működik az élet minden területén a politikától kezdve a gazdaságon át a kultúráig. Addig ezzel nekem nincs bajom, amíg ők ezt nem jogtalan előnyszerzésre, politikai befolyásolásra használják fel és arra, hogy a heteroszexuálisokat hátrányba hozzák. Kanada társadalma olyan katasztrofális állapotba került (olyan állapotba hozták), hogy egy politikus már nem boldogul (ahogy sokszor egy civil se), ha nem kötelezi el magát az LMBTQ támogatása mellett. Kanadában az van, ami Nyugat-Európában is lesz, ha nem tér észre. Ezért érdemes Kanadára figyelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!