Bloomberg: Orbán Magyarországán az öregedő fehérek haraggal szemlélik a migrációt

2022. november 23. 08:12

Eduardo Porter szerint a fehér bőrű idősek gyűlölete ad új lendületet az Orbán-féle „autoriter rezsimeknek”.

2022. november 23. 08:12
null

A Bloomberg véleményírója, Eduardo Porter szerint a gazdaság igényei miatt szükség lesz a bevándorlási szabályok módosítására. Hozzátette: az amerikai félidős választásokon elért, vártnál rosszabb eredmény nem fogja megakadályozni a republikánusok abban, hogy továbbra is démonizálják a bevándorlókat. Szerinte az amerikai gazdaság működéséhez elengedhetetlen a külföldről érkező munkaerő. Úgy véli, ezt még a republikánus szavazók is be fogják látni, írja, és sor fog kerülni a bevándorlás reformjára az Egyesült Államokban.

A cikk kitér arra, hogy a bevándorlás nem csak az USA-ban alakítja a politikát. Nem bonyolítja túl, úgy fogalmaz:

és ez az érzület új lendületet ad az autoriter rezsimeknek, amelyek azt ígérik, hogy megvédik a lakosságot a kívülről érkezőktől.”

Kép forrása: Metropol

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. november 24. 22:16
Hülye fasz... Ilyen névvel, porter Gratulálok
kukasmacska
2022. november 23. 23:16
Én értem, hogy Eduardo szerint a bevándorlás remek dolog. De őt miért zavarja, hogy egy másik ország ezt másképp látja? Sőt, ezt a másik véleményt veszélyesnek, károsnak és üldözendőnek tartja. Miért nem toleráns Eduardo? Miért akarja, hogy csak az ő világnézetét vallja mindenki? Miért akarja, hogy mindenütt olyan rendszer legyen, ami neki tetszik?
kalhana
2022. november 23. 20:16
Magyarországon nem fehérek ( feketék és tarkák ), hanem magyarok élnek.
osbehemot
2022. november 23. 19:36
Én nem úgy látom, hogy a fiatalabbak örülnének a sok ingyenélő bűnözőnek meg terroristának. Egyébként meg ez mind csak bullshit. Ti nem a gazdaság miatt akarjátok behozni az idegen hordákat, hanem mert a fehérembert ki akarjátok pusztítani. Soros apátok már megmondta, hogy nyílt társadalom kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!