Szobrot állítottak Putyinnak egy angol faluban

2022. december 17. 13:52

Egyben odahelyeztek egy kosár tojást is, hogy meg lehessen dobálni az orosz elnököt.

2022. december 17. 13:52
null

Gunyoros szobrot állítottak Vlagyimir Putyin orosz elnöknek egy Rowley Regis nevű angliai kis faluban – számol be az Insider.

Az „avatásra” pár nappal ezelőtt  került sor, egyben odahelyeztek egy kosár tojást is, hogy meg lehessen dobálni Putyint.

„Bellend of the year”– olvasható a felirat a szobor talapzatán.  (A bellend egy brit vulgáris kifejezés, amely jelenti a férfi nemi szerv egy részét is, amely megtalálható az orosz elnök szobrán is, ugyanakkor sértésként is használják az idióta, kellemetlen, megvetendő emberekre. A szobor elhelyezése és koncepciója többszörös szóviccként értelmezendő – írja a hírről szintén beszámoló Index.)

Nyitókép: Twitter 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2023. január 12. 14:42
Simán Emilio Esteveznek néztem.
ChatBot
2022. december 19. 13:29
Tökéletes!!!
SigSauer
2022. december 19. 11:28
Hülye angolok, angol hülyék :D Bohócok...
Zoltan70
2022. december 18. 17:01
Most akkor a nemzetközösséghez tartozó egykori gyarmatokon fel lehet állítani a brit birodalom nagyjaiból összeállított szoborcsoportokat, amelyek ezentúl az odahelyezett tehéntrágyát, majomürüléket, kuzuhányást és egyéb gusztusos dolgokat tartalmazó dézsákból szabadon lehet hajigálni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!