Washington Post: Ukrajnának nem csak Putyinnal, hanem Orbánnal is baja van

2022. december 27. 07:44

Az amerikai lap szerint Orbán tekintélyuralmat honosított meg, és elnyomja az ellenzéket.

2022. december 27. 07:44
null

Az ukrán állam ugyanazt vetheti a magyar vezető szemére, mint amit az orosz elnöknek: tekintélyuralmat honosított meg, elnyomja a politikai ellenzéket és saját szócsöveként használja a közmédiát – legalábbis a Washington Post tudósítása szerint. 

Orbán szemére vetik, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy meg kell védenie saját nemzeti kisebbségét Ukrajnában, továbbá hogy anyagi támogatást kell nyújtani nekik. A cikk írója szerint

Orbán törvénytelen módon engedélyezi útlevél kiállítását ukrán állampolgároknak.

A szerző úgy véli, Orbán Viktorral az is súlyos gond, hogy szoros kapcsolatokat tart fenn az orosz elnökkel, akadályozza a szankciókat Moszkva ellen, és ragaszkodik ahhoz, hogy az ukránokat rá kell venni a békére.

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltán21
2022. december 28. 09:18
A béke lenne a legfontosabb, nem pedig az olaj locsolgatása a tűzre. Kárpátalja 1000 éve is magyar volt, Ukrajna pedig 1919-ig még térképen sem volt. Egyébként, nem igazán éri meg foglalkozni vele, ez a cikk is csak hergelési megbízásából íródott. Mindenkinek boldog újévet!
counter-revolution
2022. december 28. 06:49
"ragaszkodik ahhoz, hogy az ukránokat rá kell venni a békére" Hallatlan, békét akar!
passzio
2022. december 28. 06:27
Moslék egy ország ez az USA! Kaptunk tőlük parlagfüvet, "mekdonáldszot", mindenféle felvonulást, stb...
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2022. december 27. 22:46
Kommenteket érdemes ott megnézni, fennhangon méltatlankodnak hogy a sok magyarkodó fasiszta miért nem képes elfogadni hogy ők ukrajnában élnek, tehát ők most már ukránok. Kurva anyját az összes ilyen féregnek és akkor még csodálkoznak hogy vannak akik az oroszokkal szimpatizálnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!