Amerikai lap: Orbánt igazolják a háborús számok, a Nyugat mégis démonizálja

2023. január 30. 08:19

A magyar miniszterelnök régóta tárgyalásokat szorgalmaz a felek között az eszkaláció elkerülése érdekében.

2023. január 30. 08:19
null

Rod Dreher író, filozófus a The American Conservative című lapban fejtette ki véleményét az ukrajnai háborúról és a Nyugat katonai szerepvállalásáról. Dreher emlékeztetett arra, hogy az orosz külügyminiszter már decemberben úgy nyilatkozott, hogy „Ukrajna szövetségesei harcban állnak Oroszországgal”. Nemrég pedig Orbán Viktor magyar miniszterelnök is leszögezte mindezt.

„Azonban Orbán elítélően szólt erről a helyzetről, hiszen régóta tárgyalásokat szorgalmaz a háborúban álló felek között, az eszkaláció megelőzésének céljából” – tette hozzá a szerző.

„Orbán Viktor könyörög a Nyugatnak a tárgyalásokért”

Dreher úgy véli, hogy

A fiozófus cikke végén hangsúlyozta, hogy Orbán Viktor az egyetlen vezető, aki „könyörög” a Nyugatnak a tárgyalások útján történő megoldásért, miközben a média „démonizálja” őt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. január 30. 11:00
Akkor máris válasszuk meg világ vezetőnek ez a világi nagy tolvajt! Aki, az elmaradt EU-s támogatásokat a lakosságga fizetteti a mesterségesen magasan tartott árakon keresztűl! Mivel Orbán baromságait miatt nem jön a pénz az EU-ból!
Aegopolis.
2023. január 30. 10:55
Vicces ez a módszer. Veszünk kilóra egy szerkesztőt Amerikában, megíratjuk vele a hülyeségeinket, aztán itt visszahivatkozzuk, hogy megírta az "amerikai lap". Ezen tényleg csak röhögni lehet.
mamarizsa
2023. január 30. 10:50
Felhívnám az orosz győzelmet váró fideszes figyelmét az 1918-as Kaiserschlacht-ra, a német tavaszi offenzívára..
-Zsolt-
2023. január 30. 10:47
Eddig nem azt rikácsolta, hogy ő ebből kimarad? 🤣🤣🤣 Attól hogy Rudinak a karmelitában két feles között, vagy a Kossuthon eldurúzsolja, hogy béke! béke! béke! béke már! Legyen vége már!, attól még nem lesz. Fel kell hívni a forró dróton a gazdit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!