Volt MSZP-s Kerényi György: Mindenki tényként kezeli, hogy a pénz Soros Györgytől érkezett

2023. január 31. 13:31

Az MSZP volt kommunikációs igazgatója arról értekezett, hogy Soros Györgytől érkezhetett a pénz javarésze a dollárbaloldalhoz.

2023. január 31. 13:31
null

A Szabad Európa Rádió online felületén jelent meg egy cikk a dollárbaloldal ügyéről, az MSZP egykori kommunikációs igazgatójának, Kerényi Györgynek a tollából. Arról írt, hogy a külföldi pénzek nagy része Soros Györgytől érkezhetett, méghozzá Bajnai Gordon volt kormányfő közreműködésével. 

Konkrétan így fogalmazott: „2022-ben a politikai eliten kívülről érkező Márki-Zay Péter nemcsak előválasztási győzelmével robbantott, hanem a csúnyán elbukott választás után azzal is, hogy nyilvánosságra hozta: mozgalma majdnem kétmilliárd forintot kapott a kampány idején, ráadásul Amerikából.

Bejelentését mégsem nevezhetjük kísérletnek a politikai kampány transzparenssé tételére. A Bajnai Gordon által leszervezett pénz valós forrását továbbra sem árulja el senki (bár a neve a támogatásról szóló megbeszéléseken sem került elő,

a pártok versengésében felhasznált támogatás egy civil szervezethez jött.”

Jair Netanjahu: Soros ellen lenni nem antiszemitizmus

Netanjahu fia szerint az az igazi antiszemitizmus, amit a német baloldal csinál.

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2023. február 11. 06:31
Ez megint egy szokásos dezinformáció. 1. Soros egy befektető cápa. A pénzhez ért. Ha ilyes fos befektetéseket csinálna, már a nevére sem emlékeznénk. 2. Sorost már régen nem érdekli Magyarország. 3. Ki lehet a pénz mögött? Az EP béna, korrupt ballibsi vezérei. Olyanok, mint Eva Kaili, ráadásul (szerintem) benne vannak a magyar és a német titkosszolgálatok is. (A most kirobbant EP korrupciós botrány az amerikából is pénzelt libsivezérek és vén marxisták végét jelenti, DE ezt jó előre megtervezték - Putyin, Merkel, Orbán). Európa amerikai bekötésű ügynökeinek levadászása megkezdődött. 4. Az ukrán háború is emiatt robbant ki pont most: Amerika (dollár) meggyengülését Afganisztán megmutatta. 5. Európa első feladata volt kiprovokálni a Brexitet. 6. Lehajítani magáról az amerikai (angolszász) ügynököket és embereiket - ez folyik most. 7. Mindebben Orbán, aki a német nagyipar és tőkésréteg csendes embere - hatékony játékos. 8. Német ipar pufferzónája vagyunk, ahol az energia biztosan meglesz (ezért tudta Orbán hatékonyan kikerülni a szankciókat), cserébe pénzt és valódi titkosszolgálati védelmet kap. 9. Szájert megkörnyékezték, hogy váltsa le Orbánt (úgy tudni, hogy vállalta). Kiderült, és ezért kellett buknia (ez is német-magyar titkosszolgálati akció volt). 10. Kell még valamit mondanom, Ildikó?
Sün Balázs
2023. február 01. 18:57
Kerényi csak azért dobta be azt, hogy az Action for Democracy-tól érkezett összeg Soros György pénze volt, mert egyre jobban napvilágot lát a szabálytalan kampány támogatás, emiatt most azt szeretnék beadni nekünk, hogy a pénz egy magyar és nem külföldi állampolgártól érkezett. (magyar állampolgártól származó támogatást nem tilt a törvény.) Csak ezzel az a bökkenő az ellenzék számára, hogy az adomány nem közvetlenül egy magyar magánszemélytől, hanem egy KÜLFÖLDI SZERVEZET számlájáról érkezett. Ez pedig törvénysértő adomány!!!!
Bobminyon
2023. január 31. 18:38
Az azért remélem mindenkinek világos, hogy Soros magyar állampolgár. Nem mintha ne tartanám egy progresszív libernyák kreténnek, de a helyzet az, hogy ha a saját pénzét a neki ronkonszenves politikai oldal támogatására fordítja, az pont annyira külföldi beavatkozás, mint ha egy csíksomlyói néni teszi.
Vasalo
2023. január 31. 17:42
Kit érdekel, hogy kitöl jött? Miért kell ezen csámcsogni? Untig elég, hogy külföldröl jött , és ha a Donald kacsa is küldte, akkor is törvényellenes, és a haszonélvezök a biroságra valok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!