Vádlottak padjára küldené „Putyint és hóhérait” a Washington Post

2023. január 24. 13:28

A szerkesztőségi véleménycikk szerint az érintetteknek felelniük kell a háború és annak bűncselekményei miatt.

2023. január 24. 13:28
null

A Washington Post szerkesztőségi véleménycikket közölt az orosz-ukrán háború kapcsán. Mint a cikkben olvasható: megvan a lehetőség, hogy bíróság elé állítsák Putyint és hóhérait. A szerkesztőség szerint csak az a kérdés, miként lehet kiszabni a büntetést az orosz elnökre és a fő minisztereire, tábornokaira, valamint oligarcháikra. Mint írták:

a vádlottak padjára kell kerülniük a főkolomposoknak a Kremlből, hiszen vérfürdőt szabadítottak Európára.

Putyin nem lesz bolond a maga akaratából az igazságszolgáltatás elé állni, viszont már számtalan példa igazolja, hogy győzedelmeskedhet az igazságszolgáltatás – fogalmaz a cikk, a Nürnbergi perekkel példálózva.

Az érintetteknek felelniük kell a gyilkosságokért, nemi erőszakcselekményekért, kínzásokért és a civil célpontok bombázásáért, de leginkább a háborúért magáért – olvasható a cikkben.

A Washington Post véleménycikkét angol nyelven ide kattintva olvashatja.

 

 

Nyitókép: Nikolay DOYCHINOV / AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. január 24. 22:01
Revideálom magam. Ezt a férget taposná már el az igazságszolgáltatás. Az első hely az övé, utána jön a fingos dzsó meg a többi szaralak. https://www.origo.hu/nagyvilag/20230124-lebuktattak-a-soros-gyorgy-mediakorrupcios-halozatat.html
Zubr
2023. január 24. 18:07
3 elnök 21 év X háború = 11 millió ártatlan áldozat, 1 nóbel díj! Hát ez Albertnek is sok lenne....
beobachter1
2023. január 24. 18:07
A háborús bűnökkel az a történelmi tapasztalat, hogy azt csak a vesztesek követhetik el, a győztesek soha. Talán meg lehetne várni, hogy melyik fél veszít.
machet
2023. január 24. 17:05
Szaros bidéékkel mi a helyzet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!