Az orosz tévében már Románia megtámadásáról beszélnek

2023. február 24. 20:00

Andrej Gurulov képviselő és volt katona Vlagyimir Szolovjev propagandaprogramjában vett részt.

2023. február 24. 20:00
null

Andrej Gurulov, orosz parlamenti képviselő ismertette egy orosz tévében, a háború lehetséges alakulásának vízióját. Arról beszélt, hogy az ellenségüket azonosították: „Nem az ukrán nácik, akik természetesen léteznek, és akiket le fogunk győzni, hanem az elnök által jelzett igazi ellenség: az Egyesült Államok” – érvelt Andrej Gurulov képviselő és volt katona Vlagyimir Szolovjev propagandaprogramjában. A felvétel egy részletét az orosz Media Monitor tette közzé a YouTube-on.

„Megkérdezik, hogy mi következik. Talán kialakul egy konfliktus Moldovában, a románok csatlakoznak. Aztán lecsapunk a románokra.

– folytatta Gurulov. „A különleges katonai művelet most az Amerikai Egyesült Államokkal való konfrontáció” – mutatott rá.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. február 26. 08:47
"Megkérdezik, hogy mi következik. Talán kialakul egy konfliktus Moldovában, a románok csatlakoznak. Aztán lecsapunk a románokra." Nem tudtok, mert a románok átállnak.
sorivo4
2023. február 25. 23:08
Egyelőre Bahmutot vegyék be.
Rizsa
2023. február 25. 12:36
Van még az oroszok tarsolyában meglepetés.
22-es csapdája
2023. február 25. 00:10
Megtámadni a románokat? De hát azok egy órán belül átállnak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!