The American Conservative: A muszlim bevándorlókat nagyon nehéz integrálni az európai társadalmakba

2023. február 13. 08:46

A lap ugyanakkor hangsúlyozza, Magyarország kormányfője mindent megtesz a muszlimok tömeges bevándorlásának megakadályozására.

2023. február 13. 08:46
null

A nyugati médiában nem lehet leírni azt a mindennapi tapasztalatot, hogy a muszlim bevándorlókat nagyon nehéz integrálni az európai társadalmakba – írta szombaton a The American Conservative-ban megjelenő véleménycikkében Rod Dreher.

Gondolatmenete elején a szerző arról írt, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök a külföldi újságírókkal tartott beszélgetés során néhány hete elmondta, kormánya egyik fő célja, hogy Magyarországon ne kelljen feltenni azt a kérdést, mely a nyugati országokat foglalkoztatja, azaz, hogy miként lehetséges az együttélés egy nagy létszámú, integrálhatatlan muszlim közösséggel.

Magyarország hálás lehet, hogy kormányfője mindent megtesz a muszlimok tömeges bevándorlásának megakadályozására – szögezte le Dreher.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. február 13. 19:40
A muszlim bevándorlókat nem nagyon nehéz, hanem LEHETETLEN integrálni, ugyanis nem azért jönnek Európába !
nakatomi
2023. február 13. 12:15
Aki teheti olvassa el az eredeti cikket, annak ellenére, hogy nagyon hosszú. Maga a cikk nem Orbán Viktor nagyon okos migrációs politikájáról szól. Ez csak egy mellékes megjegyzés. Sokkal inkább arról, hogy Angliában vagy Svédországban milyen problémákat eredményezett az ezzel ellentétes öngyilkos politika. Mindezt konkrét példákon keresztül. Maga a cikk apropóját az adja, hogy ma kerül bemutatásra egy dokumentum film, amely arról szól, hogy pakisztáni származású bandák, hogyan erőszakolták meg és tették prostituálttá fehér fiatalkorú lányok százait az utóbbi időben. Sőt az igazi üzenet nem is a bűncselekmények ténye hanem az, hogy mindezt hogyan tette lehetővé a helyi rendőrség, és a helyi önkormányzat képviselőinek bűnös mulasztása. Akik annak ellenére, hogy tudomásuk volt az elkövetőkről, nem tettek semmit nehogy iszlamofóbiával vádolhassák őket. https://www.theamericanconservative.com/among-the-white-slags/
..--..
2023. február 13. 11:06
-zsoltkom- "Magyarország kormányfője mindent megtesz a muszlimok tömeges bevándorlásának megakadályozására." Orbán Miss Röfi csak a nagyon nehezen integrálható gazdag muszlim bankárokat engedi be Mo-ra... Orbán-faj keveredés nélkül, kultúrájukat dicsérve.
Dr. Greta Grünberg
2023. február 13. 11:05
Minket, magyarokat, félázsiai származékokat nagyon nehéz integrálni az európai társadalmakba. A 895-ös kalergista betelepítés után a kor Gyurcsánya, Szent "Jobbospityu" István, próbálkozott szemkitolással, fülkiöntéssel, ez hozott ideiglenes sikert. A vér nem válik vízzé, így higítani kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!