Csak szólunk: Szijjártó Péter-nagyinterjú a legújabb Mandinerben!

2023. február 22. 20:00

A külügyminisztertől megtudtuk, hogyan próbálja meggyőzni a békéről az oroszokat, aranyból volt-e a zsemle a Budapest-Kairó repülőúton, és mi lesz Paks 2-vel, ha a németek nem szállítanak alkatrészt.

2023. február 22. 20:00
null

E hét csütörtökön is megjelenik a Mandiner hetilap, s most különösen is érdemes lesz leemelni az újságárusok polcairól – címlapinterjúnkban ugyanis alaposan kifaggattuk Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert mindenről, aminek a magyar külpolitika kapcsán most súlya van.

Beszéltünk vele arról, miként próbálja a béke irányába mozdítani az orosz partnereit, és mit olvas ki az amerikai nagykövet viselkedéséből. Átbeszéljük vele Gwendolyne Delbos-Corfield francia zöld EP-képviselő állítását, mely szerint Magyarország titkosszolgálatai az oroszoknak szivárogtatnak. De kiderül az is, miként jöhetett össze az ellenzéki sajtóban hatalmas port kavaró ötmilliós ellátás- és hétmilliós internetszámla a Külgazdasági és Külügyminisztérium egy kairói repülőútján.

De szóba kerülnek az energetika kulcskérdései is – például az, hogy mi lesz a Paks 2-beruházás sorsa akkor,

ha a német kormány tovább gáncsoskodik a Siemens irányítórendszer szállítása kapcsán,

és hogy kinek az ötlete volt az európai gáztőzsdéhez kötni a magyar-orosz gázszerződést.

Izgalmas, tartalmas Szijjártó-interjúnkért keressék tehát az újságárusoknál a legújabb Mandiner hetilapot!

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. február 23. 00:52
Csak szólok, hogy szaromle mit hazudgál majd! Mert igazat nem fog mondani, hiszen fideszes!
Ficium
2023. február 22. 22:30
Legjobban dolgozó miniszter! Köszönjük a munkáját!
fatman
2023. február 22. 22:19
Helyes! Ő Péter, vagyis kőszikla!!!
kelemikes
2023. február 22. 21:28
https://www.portfolio.hu/global/20230222/csak-putyin-nelkul-lehet-beke-utasitotta-el-a-pacifista-narrativat-az-orosz-elitdiplomata-598652 "A háború nem fog csodával határos módon véget érni, ha nem szállítanak fegyvereket."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!