Amerikai humorista: Negyven százalékos az élelmiszer-infláció? És Orbán Viktor még hatalmon van? (VIDEÓ)

2023. április 26. 16:56

Cseh Katalin állításaira reagált így Jon Stewart.

2023. április 26. 16:56
null

Jon Stewart, ismert amerikai humorista új show-jának legutóbbi vendége Cseh Katalin volt. A Momentum EP-képviselője már a beszélgetés elején leszögezte, hogy ő „másik Magyarországról” érkezik, amelyet azzal magyarázott, hogy

„Nemcsak populizmus és gyűlölet” – hangsúlyozta.

„Orbán Viktor még hatalmon van?”

Majd több percen keresztül sorolta Stewartnak a gazdasági mutatókat. Példáként említette, hogy Magyarországon az élelmiszer-infláció 40 százalékos. Erre a humorista már-már hitetlenkedve így kérdezett vissza: „40 százalékos az élelmiszer-infláció?

És az emberek nem mérgesek rá?”

Erre Cseh Katalin azt felelte, hogy mindezért a Magyarországon működő médiagépezet a hibás. Példaként említette a közmédiát, amely állítása szerint Ukrajnáról úgy szólt, hogy „az nem egy valódi állam”. Az ellenzéki EP-képviselő ezután azt fejtegette, hogy Orbán Viktor az Egyesült Államokat, az orosz-ukrán háborút és a szankciókat okolja a Magyarországon kialakult helyzetért.

„Ilyen Amerikában nem fordulhatna elő”

Az elhangzottakat Jon Stewart „nem tudta hova tenni”, végül úgy összegezte Cseh Katalintól hallottakat, hogy „tehát azt mondja,

hogy fenntartsa a politikai fikciót és megszerezze a hatalmat, és ez egy tekintélyelvű rendszer ismertetőjele, nem pedig egy demokratikus rendszeré”.

Gondolatait végül azzal zárta a műsorvezető, hogy az Egyesület Államokban ilyen soha nem történne meg, mindezt pedig egy „szent sz@r” felkiáltással is nyomatékosította.

A teljes beszélgetést alább tekinhetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2023. április 27. 13:59
Cseh Katalin veszi a bátorságot, és beül az iteloszekbe? Az ő Magyarországa az ahol 4 milliárd forintot csalással szerzett meg?
Rizsa
2023. április 27. 11:23
Ez meg ki a faszom ?
Vasgyari Tibi
2023. április 27. 11:12
A taktikájuk világos, Magyarországon minél nagyobb tömegek tiltakozzanak, amit aztán a külföldi médiák felnagyítva harsogjak, kozben külföldön Molnár csaba cseh katalin stb. hazudnak, lejáratják a hazájukat. Ez alapján aztán dől a pénz az ellenzékhez, miközben sajnálkozik az átlag amerikai, hogy milyen borzalmas hely Magyarország.
elfújta az ellenszél
2023. április 27. 09:48
Holy shit, mint csúcspoén a végén. Pont olyan nagy humorista lehet, mint amekkora nagy politikus Cseka. Jól egymásra találtak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!