Az ukránok szerint hazugság, hogy Moszkvát akarták támadni

2023. április 24. 19:07

„Minden logikát nélkülöző összeesküvés-elmélet” – vélekedett Mihajlo Podoljak.

2023. április 24. 19:07
null

Ahogy arról a Mandiner is beszánolt, a Washington Post szerint a kiszivárgott amerikai iratokból most az derült ki, hogy Kirilo Budanov, az ukrán hírszerzés vezetője háborús eszkalációt is kiváltó csapásokat tervezett. A dokumentumok szerint a végrehajtásában végül Washington akadályozta meg. Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó „minden logikát nélkülöző összeesküvés-elméletnek” nevezi a The Washington Post cikkében megfogalamzottakat. 

Az ilyen publikációknak a kötelezően névtelen forrásokra való hivatkozással egyetlen  funkciójuk van: a nyugati fővárosokban úgy alakítani a közvéleményt, mintha Ukrajna egy ostoba, infantilis és impulzív ország lenne, amelyre veszélyes komoly fegyvereket rábízni” – írta a Twitteren. 

„Nagy hatótávolságú rakétákra van szükségünk, hogy megsemmisítsük az orosz logisztikát a megszállt területeken, és különböző típusú repülőgépekre, hogy megvédjük az eget és megsemmisítsük az orosz erődítményeket”  – fogalmazott.

 

***

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 25. 13:56
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
masikhozzaszolo
2023. április 25. 10:38
Érdekes ez a "Mit olvassatok emberek"? Például az újságírónak van egy kis notesz, inkább egy cetli, amibe fel van írva: Őrült pusztítás véres csata borzalmas harc kegyetlen legnagyobb . . És jól betenni egy régmúlt időre, és még néhány szó, és mehet a cikk. Esetleg egy kép. Őrült pusztítás a véres tankcsatákban Debrecenben és a Balatonon is A páncélos harc borzalmas következményei a második világháború legnagyobb tankcsatáiban. Itt vannak a kegyetlen részletek.
Ben Jeremiah
2023. április 25. 05:40
Hát ezért tök kár volt létrehozni Ukrajnát. Ezek a csinált országok mindig csak a bajt okozzák. (Csehszlovákia, Jugoszlávia...)
zuriktodor
2023. április 25. 05:22
... hazudta a helytartó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!