Borral és édességgel élte túl az ausztráliai vadont egy nő

2023. május 08. 14:25

Eltévedt, öt napot húzott le a vadonban, de megtalálták.

2023. május 08. 14:25
null

Öt napot húzott le az ausztráliai vadonban a 48 éves Lillian Ip. A BBC beszámolója szerint eredetileg csak egy rövid utazásnak indult, Ip az édesanyját látogatta volna meg születésnapja alkalmából. A nő azonban rossz helyen kanyarodott le, eltévedt, zsákutcába keveredett, és járműve beleragadt az iszapba. 

A mentők öt nap után bukkantak a nyomára, édességen élt túl, és azon az üveg boron, amelyet eredetileg édesanyjának szánt. Lillian Ip hatvan kilométerre volt a legközelebbi várostól, a mentők azt mondták, az volt a nő szerencséje, hogy nem hagyta el járműjét. Megmentésekor vizet, és egy cigarettát kért. 

A nőt kórházba szállították, kiszáradt, de már hazatért melbourne-i otthonába. 

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2023. május 19. 10:58
Tanulság: mindig vigyél magaddal csokoládét és bort, ha lakatlan vidékre mész. Sokat...
Moka
2023. május 09. 09:45
Az ausztrál borok csodálatosak. Node hiszi a piszi ezt a BBC-hírt.
Akitlosz
2023. május 08. 15:44
Autóban mindig célszerű sokáig elálló élelmiszert - például kekszet - tartani. Egy üveg bor öt napig viszont rendkívül kevés folyadékbevitelt jelent.
Zeno13
2023. május 08. 14:46
Jó buli lehetett:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!