Csehország légvédelmi rendszereket ad Ukrajnának

2023. május 10. 18:35

Csehország eddig mintegy száz tankot és nagyjából ugyanennyi más harcjárművet szállított Ukrajnába.

2023. május 10. 18:35
null

Csehország két KUB légvédelmi rendszert szállít Ukrajnának a rendszerhez tartozó rakétákkal együtt – jelentette ki Petr Pavel cseh államfő a közszolgálati Radiozurnál hírrádiónak adott interjúban.

– jegyezte meg Petr Pavel.     

Emlékeztetett: Csehország többek között már eddig is mintegy száz tankot és nagyjából ugyanennyi más harcjárművet szállított Ukrajnába.

 

(MTI) Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kekec54
2023. május 10. 22:51
L159 vadászgépek;) Azok az Albatroszok kiképzőgépek.:) Ráadásul a gyár ahol készülnek úgy tudom magyar tulajdonban van.
krampus
2023. május 10. 21:54
A sok hulye politikus nem tanult tortenelmet? Miutan bandera -a mai torpezsido elodje- lelepett fosrajnabol Fritzlandba,az ukran hadsereg mint a szovjet hadero resze szetbaszta hazankat is tobbek kozott. Ugyanez fog most is megtortenni! Leszerelik a haderot mindenhol, mikozben az ukran haderot felfegyverzik es szep kis gyakorlatot szereznek haboru teruleten. Hol lesz addigra mar ez a sok nyomorult politikus? USA, Del-amerika, Azsia?
Zsolakomarom
2023. május 10. 19:46
Magyarorszagnak eleteben nem volt 100 tankja, hogy adna a jukranoknak 100at? Legvedelmi rendszer? Most tanulnak sargarez toltenyt osszerakni, ez volt a legutobbi megasiker
magyar demokrata
2023. május 10. 19:12
Ellátták a csehek a nácikat is fegyverrel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!